Podul peste Dunăre de la Brăila nu permite accesul pietonilor și bicicliștilor. Care este cauza

Pietonii și bicicliștii nu vor putea să circule pe podul peste Dunăre de la Brăila, chiar dacă acesta este prevăzut cu trotuare.

Pietonii și bicicliștii nu pot traversa Podul peste Dunăre de la Brăila

Deschiderea podului peste Dunăre de la Brăila este programată pentru data de 6 iulie, însă au fost stabilite și anumite interdicții. Pe lângă cele două benzi pe sens de circulație, podul mai este dotat și cu trotuare. Potrivit proiectului inițial, acestea au câte 2,80 metri lățime și sunt destinate pietonilor și bicicliștilor.

Cu doar câteva zile înainte de marea deschidere, Irinel Scrioșteanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat că aceste trotuare nu vor fi deschise pentru circulația pietonilor.

"Aceste trotuare sunt exclusiv pentru mentenanța și întreținerea podului, nu vor fi trotuare cu circulație, deschise circulației pietonilor", a spus Scrioșteanu, în timpul unei transmisiuni live pe Facebook.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto fr si main: Daniel Chetroni /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri