11 Mai 2023 publicat în Lifestyle 44 share-uri

Ai răbdare cu tine și continuă să mergi înainte, indiferent de cât de multe piedici sunt în calea ta! Lucrurile mărețe nu s-au construit peste noapte!

Data viitoare când te afli în situația în care te simți nemulțumită de momentul prezent și simți de parcă nimic nu îți iese așa cum ți-ai imaginat, adu-ți aminte că nimic măreț nu se construiește peste noapte.

Pentru a te crea a fost nevoie de 9 luni, pentru a merge ai avut nevoie de un an, pentru a dobândi cei 7 ani de acasă au fost nevoie de o perioadă de timp petrecută în sânul familiei.

Tot ceea ce este măreț are nevoie de timp, de răbdare și de încredere. La fel este și în cazul tău! Trebuie să ai încredere în procesul și timpul divin, pentru că toate lucrurile se vor întâmpla exact în momentul în care le este menit. Poți grăbi procesul, însă nu vei ajunge la rezultatele scontate.

Cel mai important aliat atunci când simți că lucrurile nu îți ies așa cum ți-ai dori este răbdarea. Ai nevoie de răbdare pentru tine, pentru drumul tău, pentru femeia care vei deveni. Dă-ți voie să îți înveți toate lecțiile din această călătorie și să te bucuri și de drum, nu doar de destinație!

Sursă foto: trofalena RV, Shutterstock // nadiia, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri