17 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 351 share-uri

"Toate celulele corpului meu sunt perfect sănătoase. Toate funcțiile organismului meu funcționează perfect. Toate organele mele sunt pe deplin sănătoase și să ajută să trăiesc viața pe care mi-o doresc. "

Sănătatea este un dar neprețuit, însă, uneori, fără să ne dăm seama, tindem să distrugem echilibrul natural al coprului, minții și sufletului.

Una dintre tehnicile holistice de vindecare sunt mantrele. Acestea sunt afirmații sugestive prin care subconștientul preia informația și o integrează în întreg corpul. Astfel, se produce vindecarea și liniștirea sufletului.

Mantrele trebuie repetate în fiecare zi, timp de cel puțin 40 de zile.

Mantre Vindecătoare

1. Sunt în siguranță. Corpul meu este în deplină armonie cu mintea și sufletul meu.

2. Lumea exterioară nu are nicio putere asupra mea. Am grijă de mine și sunt protejat de forța indestructibilă a Universului.

3. Toate celulele corpului meu sunt perfect sănătoase. Toate funcțiile organismului meu funcționează perfect. Toate organele mele sunt pe deplin sănătoase și să ajută să trăiesc viața pe care mi-o doresc.

4. Mă aflu în această existență pentru a-mi trăi viața în pace și armonie.

5. Situațiile pe care mi le doresc le trăiesc la momentul potrivit. Sunt pe deplin încrezător în planul Divinității pe care l-a creat pentru mine.

6. Sufletul meu este liniștit. Mintea mea este ageră. Corpul meu este sănătos.

7. Sunt odihnit și plin de vitalitate. Am o energie vitală perfectă care mă ajută să îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc.

8. Renunț la tensiune și la ranchiună. Aleg să trăiesc sănătos și departe de oamenii/situațiile care îmi blochează energia.

9. Inima mea bate în ritmul potrivit pentru a mă ajuta să mă bucur de frumusețea vieții care mă înconjoară.

10. Corpul meu este sănătos. Îmi iubesc celulele și fiecare părticică din organism. Mă aflu exact în momentul perfect pentru a mă însănătoși.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri