27 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 28 share-uri

O recomandare de film pentru toată familia este "Crăciunul ursulețului Teddy", o animație drăgălașă, inocentă și sensibilă, despre magia care există în fiecare an, de Crăciun.

Sărbătorile au venit și poate acum, mai mult ca niciodată, petrecem timp prețios cu cei dragi. Pe lângă căldura căminului și bucatele delicioase, noi avem o propunere și o recomandare pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

La cinema rulează în aceste zile animația Crăciunul ursulețului Teddy, un film simpatic și înduioșător despre magia care există în fiecare Crăciun, în interiorul nostru, atâta timp cât credem în ea. Animația durează o oră și jumătate, iar la final, cei mai sensibili vor lăcrima...de fericire, bineînțeles!

Crăciunul se apropie, iar Mariann, o fetiță tare drăguță vede un ursuleț ce pare a fi viu, pe un raft dintr-un mic stand de la Târgul de Crăciun. Ea își dorește cu orice preț ca jucăria de pluș să fie a ei, însă acest lucru nu se va întâmpla, până în ziua magică de Crăciun. Prin ce peripeții trece micuța Mariann, dar și ce așteptări are de la ziua de Crăciun, veți afla în animația care rulează în aceste zile în toate cinematografele din țară.

Copiii învață astfel despre prietenie, iubire, încredere și sinceritate. Ba chiar sunt martorii magiei de Crăciun, iar asta este mai mult decât minunat!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri