8 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 98 share-uri

Vă aștept sâmbătă, 10 decembrie, între orele 15.30 și 17, la standul editurii HeyDay Books pentru a descoperi o carte despre prietenia dintre o fetiță și o stelută, o legătură care va schimba nu doar viețile protagonistelor, ci și a celor din jur. Pentru că, nu-i așa, copiii uită uneori cât sunt de speciali, iar părinții trebuie să fie gata oricând să îi asculte și să le reamintească că sunt adevărate minuni, creionate din cea mai pură dragoste.

Fetița care nu știa cât este de specială vă așteaptă în acest weekend la Târgul de Carte Gaudeamus, ce are loc la Romexpo, între 7 și 11 decembrie.

Vă invit să răsfoim împreună cartea pe care am scris-o special pentru cei mici, despre un subiect sensibil, dar tot mai des întâlnit - bullying-ul. Așadar, vă aștept sâmbătă, 10 decembrie, între orele 15.30 și 17, la standul editurii HeyDay Books pentru a descoperi o carte despre prietenia dintre o fetiță și o stelută, o legătură care va schimba nu doar viețile protagonistelor, ci și a celor din jur. Pentru că, nu-i așa, copiii uită uneori cât sunt de speciali, iar părinții trebuie să fie gata oricând să îi asculte și să le reamintească că sunt adevărate minuni, creionate din cea mai pură dragoste.

Pe micii cititori îi voi aștepta sâmbătă cu o surpriză dulce, și cu mult entuziasm!

"O carte scrisă într-un limbaj al purității şi-al iubirii care cred că va atinge sufletele multor copii. Este abordată tema sensibilă a bullying-ului într-o manieră vindecatoare pentru copii. Aceştia se pot identifica uşor cu personajele şi povestea poate deveni a lor.

Copiii se pot simți astfel văzuți, înțeleşi, primesc o voce şi mai ales o rază de speranță pentru a nu se mai simți singuri şi neajutorați. Este un instrument minunat şi pentru a stimula comunicarea şi conectarea copilului cu părintele care îi citeşte. Cu siguranță îşi merită locul în bibliotecile celor mici."
Psiholog Cristina Danea


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri