Copilul tău se confruntă cu bullying-ul la școală? Iată o carte care l-ar putea ajuta!

18 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Fetița care nu știa cât este de specială este o poveste despre bullying, acceptare și iubire, în care o fetiță și o steluță se împrietenesc și fac schimbi de vieți pentru o zi. Ce va ieși la final? Rămâne de văzut cum va lucra magia în sufletele celor din jurul lor.

Fetița care nu știa cât este de specială este o poveste despre bullying, acceptare și iubire, în care o fetiță și o steluță se împrietenesc și fac schimbi de vieți pentru o zi. Ce va ieși la final? Rămâne de văzut cum va lucra magia în sufletele celor din jurul lor.

Fetița care nu știa cât este de specială este cea de-a doua carte scrisă de Maria Alexandra Crișan, în care se evidențiază o problemă tot mai des întâlnită, aceea a bullying-ului.

Povestea începe cu momente din viața Maiei, o fetiță care suferea din cauza neacceptării și a tachinării colegilor de școală. Deși la grădiniță avea mulți prieteni, acest lucru nu s-a întâmplat și la școală. Ea își dorea enorm să nu mai stea singură în bancă și să aibă o relație frumoasă cu ceilalți colegi ai ei, însă aceștia râdeau de ea din cauza aparatului dentar pe care îl purta și din cauza căruia nu reușea să pronunțe corect anumite cuvinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Pe de cealaltă parte, în imensa galaxie, se afla Ela, o steluță ca toate celelalte, care, însă, era marginalizată pentru că steluțele din jurul ei nu îi puteau vedea strălucirea, deși, aceasta era vizibilă pe cerul infinit.

Maia și Ela se întâlnesc atunci când au cea mai mare nevoie una de cealaltă și decid să facă schimb de vieți. Ceea ce urmează este cu adevărat magie, așa că vă invit la lectură!

O carte scrisă într-un limbaj al purității şi-al iubirii care cred că va atinge sufletele multor copii. Este abordată tema sensibilă a bullying-ului într-o manieră vindecatoare pentru copii. Aceştia se pot identifica uşor cu personajele şi povestea poate deveni a lor. Copiii se pot simți astfel văzuți, înțeleşi, primesc o voce şi mai ales o rază de speranță pentru a nu se mai simți singuri şi neajutorați. Este un instrument minunat şi pentru a stimula comunicarea şi conectarea copilului cu părintele care îi citeşte. Cu siguranță îşi merită locul în bibliotecile celor mici.
Psiholog Cristina Danea

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Heyday Books: https://www.heydaybooks.ro/produs/fetita-care-nu-stia-cat-este-de-speciala-maria-alexandra-crisanso/


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri