Brio se listează pe eMAG Marketplace și oferă reduceri de Black Friday de până la 80% la pachetele de teste standardizate

Brio participă la campania de Black Friday și anunță o serie de promoții pentru pachetele de teste standardizate. Reducerile sunt valabile atât pe 11 noiembrie, cât și în perioada 12-15 noiembrie și se vor desfășura exclusiv pe platforma eMAG.

Comunicat de presă

Astfel, persoanele interesate pot alege din trei pachete de teste standardizate de 10, 20 și 60 de credite, la prețuri promoționale, cu reduceri cuprinse între 58% și 80%. Un credit este corespunzător unui test.

Utilizatorii pot folosi pachetele achiziționate pentru teste la matematică, limba română, istorie, Bacalaureat sau Evaluare Națională. Testele vor putea fi activate prin introducerea unui cod în contul Brio®, pe care utilizatorul îl primește odată cu factura, după achitare și confirmarea comenzii. Codurile pot fi activate până la data de 31 decembrie 2022 și au o valabilitate de nouă luni.

Pentru a beneficia de oferta Brio® de Black Friday, clienții pot accesa promoția pe platforma eMAG sau pe pagina dedicată campaniei: www.brio.ro/emag.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

„Perioada de reduceri Black Friday se bucură de o popularitate ridicată în rândul românilor, de aceea am abordat acest moment într-o manieră prin care să stimulăm un alt tip de consum, și anume acela al educației. Ne dorim ca testele Brio® să ajungă la cât mai mulți elevi cu putință, care să poată primi o evaluare clară, corectă și fără niciun de fel de presiune. De aceea, ne alăturăm ofertelor din aceste zile și am creat trei pachete de teste standardizate cu reduceri semnificative care vor putea fi achiziționate până pe 15 noiembrie”, spune Gabi Bartic, CEO Brio®.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri