Dantura este prima "frontieră" deschisă cu un zâmbet strălucitor! Câte inimi poate cuceri o persoană printr-un gest atât de simplu, zâmbetul? Însă ce se întâmplă când acest simbol al fericirii este "ferecat" din cauza dinților lipsă? Câte drame, dezamăgiri și frustrări sunt trăite atunci când aspectul lor estetic lasă de dorit?

Restaurarea arcadelor dentare în cel mai rapid și eficient mod este, fără nicio îndoială, una dintre preocupările specialiștilor din domeniu. Studiile efectuate de-a lungul deceniilor, pe cazuri din cele mai complexe, au adus în lumina reflectoarelor un sistem inovator cu o denumire foarte sugestivă: Fast and Fixed!

Doar o zi spre un nou început

Cât de repede? 24 de ore! Prin intermediul acestui sistem ești practic la o zi distanță de o nouă viață, în care toate problemele legate de dantură sunt eliminate, rând pe rând. Pare incredibil, nu-i așa? Implantologia modernă a evoluat enorm în ultimii ani. Dacă înainte trebuia să aștepți perioada de osteointegrare, fără a avea coroanele dentare montate pe implanturi, acum lucrurile stau cu totul altfel. În doar o singură zi, poți pleca acasă cu dinți ficși și șansa de a te bucura de acest tratament încă de la început.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

După cum știi, implanturile tradiționale au mai multe etape critice și presupun un proces lung până la atașarea lucrării finale, între 6 și 18 luni. Popularitatea sistemului Fast and Fixed vine tocmai din rapiditatea soluției oferite, în urma vizitei la clinică, având șansa de a te întoarce acasă cu o dantură provizorie, fixă, cu ajutorul căreia aspectul estetic nu va mai constitui o problemă. Mai mult decât atât, masticația, încrederea în sine și sănătatea orală sunt clar îmbunătățite.

Fără durere, fără riscuri

Dacă ești pe cale să îți pierzi dinții naturali și cauți cea mai rapidă metodă de a-ți reface dantura, dacă nu mai ai niciun dinte, te chinui cu proteza sau suferi de boala parodontală, nu mai amâna o consultație de specialitate și vezi ce variantă îți propune medicul implantolog. Nu trebuie nici măcar să îți fie frică! Toate tratamentele sunt efectuate sub anestezie, astfel încât nu vei simți nicio durere, iar postoperatoriu ți se vor recomanda cele mai eficiente medicamente pentru a depăși cu mai multă ușurință primele zile de după intervenție.

Chiar nu ai de ce să te temi! Toate investigațiile care îți vor fi solicitate înainte de inserarea implanturilor Fast and Fixed vor elucida în detaliu starea ta de sănătate, pentru a nu fi expus niciunui risc.

Intervenție minim invazivă pentru pacienți

Cel mai cunoscut sistem de înlocuire imediată a dinților folosește un număr mai mic de implanturi dentare decât cel clasic. Cu doar 4 dispozitive inserate în mandibulă sau 6 în maxilar, vei scăpa de numeroase incizii care se fac în mod curent la o intervenție clasică ce constă în inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcadă. De asemenea, prin intermediul acestui sistem inovativ se evită intervențiile de adiție de os și sinus lift. Această metodă este practic o procedură minim invazivă pentru orice pacient care apelează la tehnologia Fast and Fixed.

Ce ai zice dacă ai afla că prețurile sunt cu 50% mai mici decât ale implanturilor clasice? Costurile avantajoase sunt datorate numărului redus de dispozitive folosite, duratei mai mici a intervenției chirurgicale, dar și evitării folosirii adiției de os sau operației de sinus lifting. Așadar, pe tine ce te mai oprește pentru a beneficia de calitățile excepționale ale sistemului Fast and Fixed?

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri