12:02, 12 Februarie 2010 publicat în Lifestyle

Copilul tau adolescent isi poate gasi o tunsoare potrivita, una care il avantajeaza si ii ascunde micile defecte, punandu-i in schimb in valoare aspectele frumoase ale fizionomiei. Iata cateva trucuri in functie de care iti poti ajuta baiatul cu un sfat sau o sugestie in alegerea unei tunsori care i se potriveste.

Nu exista chipuri perfecte, insa micile defecte ale fizionomiei pot fi corectate prin anumite trucuri. Tunsoarea nu poate fi lasa la voia intamplarii, iar in alegerea ei trebuie luate in calcul anumite principii estetice si fiziologice. Ajuta-ti copilul adolescent sa-si gaseasca tunsoarea potrivita, cea care il avantajeaza si ii ascunde micile defecte, punandu-i in schimb in valoare aspectele frumoase ale fizionomiei. Iata cateva trucuri in functie de care iti poti ajuta baiatul cu un sfat sau o sugestie in alegerea tunsorii potrivite:

Nu se va observa ca are un gat slab daca adopta o frizura in care parul este lasat sa pice mai bogat pe ceafa decat pe tample.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Daca are o frunte inalta, ii poti sugera o tunsoare rebela, in care o suvita de par se va lasa sa pice pe frunte fie asimetric, fie intr-o parte. Contrar a ceea ce se spune, bretonul nu este intotdeauna copilaros.

O barbie mult alungita, o barbie foarte ascutita si o linie a gatului mult afundata pot fi mascate prin accentuarea volumului parului in dreptul cefei.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Un chip cu maxilarele proeminente este avantajat de o tunsoare in care volumul parului se concentreaza in spate, de-a lungul cefei. O frizura similara este recomandata si in cazul unei barbii disproportionate.

Baietii cu nasul proeminent ar trebui sa opteze pentru o tunsoare cu breton sau pentru o frizura in care parul va fi orientat mai mult si mai cu volum deasupra fruntii.

Un nas prea mic este avantajat de o frizura in care fata este lasata libera. Suvitele lasate pe fata vor fi evitate.

Pometii prea mici si ingusti pot fi mascati prin tunderea foarte scurta a parului in spate, prin evitarea acoperirii fruntii. Mentinerea unei linii inalte a tunsorii va crea un efect de ingustare a obrajilor prea lati.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri