21 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Atunci când problemele par că îți acaparează viața, gândește-te doar că ele sunt o mică scânteie dintr-un Univers măreț, magic, plin de multe alte lucruri de explorat, de simțit, de trăit.

Uneori credem că problemele noastre sunt atât de dezastroase, atât de greu de dus și gestionat, încât singuri ne blocăm în situații pe care noi le facem să fie fără de ieșire. Ne facem fel și fel de scenarii în minte despre ce ar trebui, ce nu ar trebui, încât uităm complet să fim recunoscători pentru prezent și să ne bucurăm de tot ceea ce suntem acum și aici.

Adevărul este că în toată agitația de astăzi avem liberul arbitru de a alege ce vrem să fim, să simțim, să luam cu noi mai departe.

Atunci când în suflet este liniște, nu mai contează zgomotul din jur.

Atunci când în inima este iubire, ura celor din jur nu mai ajunge acolo unde a fost îndreptată.

Atunci când știi cu adevărat cine ești, nimeni nu poate să vină la tine să îți spună ce nu ești, de fapt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nestlé aduce pe piața din România Resource - alimente recomandate pentru regimul dietetic al malnutriției la pacienții oncologici De ce ar trebui să apelăm la un peeling chimic și care sunt problemele de ten care pot fi tratate cu un astfel de tratament? Ne răspunde medicul dermatolog Adelina Vasilescu Dianu Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Atunci când problemele par că îți acaparează viața, gândește-te doar că ele sunt o mică scânteie dintr-un Univers măreț, magic, plin de multe alte lucruri de explorat, de simțit, de trăit.

Bucură-te de viață, așa cum este! Restul lasă-le în voia Universului. El știe mai bine ce să facă cu ele. Ai încredere!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri