5 Mai 2022 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Nu mă interesează de nimic altceva, în afară de faptul a mă simți iubit de amândoi, oricând, oricum! Pentru că eu vă iubesc pe voi. Și veți fi mereu întregul meu!

Draga mea mămică, dragul meu tătic,

Am venit pe lume pentru că, la un moment dat, v-ați iubit foarte mult și nu vă vedeați viața unul fără celălalt. Am ajuns în brațele micii voastre familii, iar voi m-ați primit așa cum ați știut mai bine la acea vreme.

Poate că v-ați fi dorit să fiu băiețel, în loc de fetiță sau poate unul dintre voi a avut gânduri care l-au copleșit în perioada în care eram în burtică. Cu toate acestea, la prima întâlnire cu voi, eu am simțit iubire. Am simțit din privirea voastră, din atingerile voastre, din glasul vostru. M-ați întâmpinat cu multă dragoste. Iar pentru asta vă mulțumesc!

Ulterior, știu că lucrurile au devenit mai grele, iar atmosfera, deși încărcată cu iubire, era extrem de tensionată pentru mine, iar eu simțeam multă agitație care nu îmi făcea bine. Puțin mai târziu, anumite lucruri s-au schimbat, dar eu nu am înțeles la acea vreme ce se întâmplă. Poate că a fost mai bine așa, copiii nu trebuie să fie părtași la discuțiile conflictuale ale adulților.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cel mai important eveniment dedicat artei din țară îl aduce în atenția publicului pe Ștefan Popescu (1872-1948) O echipă de elevi strânge bani pentru echiparea laboratoarelor de robotică din liceele românești Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Între timp, eu am mai crescut și vă privesc în continuare pe amândoi cu iubire. M-ați născut cu două mâini pentru ca de o mână să mă țină mama, iar de cealaltă, tata. M-ați născut cu două picioare, pentru a merge în ambele case unde îmi găsesc sursa de iubire. M-ați născut cu doi ochi pentru ca, întotdeauna, să văd iubirea ambilor mei părinți. M-ați născut cu două urechi pentru ca din ambele guri ale voastre să aud cuvinte frumoase și încurajări.

Voi m-ați născut un întreg, nu mă lăsați să trăiesc cu jumătăți!

Recunosc, mi-ar fi plăcut să mă duceți amândoi de mână în parc și să ne bucurăm toți trei de bucuriile vieții. Uneori mi-aș fi dorit ca lucrurile să fie așa cum văd la familiile prietenilor mei. Însă, în adâncul sufletului, știu că ați făcut tot ce ați putut pentru ca lucrurile să decurgă așa cum v-ați dorit la început.

Regina frumuseții din Ierusalim, de Sarit Yishai-Levi, o poveste despre dragoste și iertare în fascinantul Oraș Sfânt „La Traviata”, „Turandot” și „Lacul lebedelor” și un musical pentru copii, la final de februarie pe scena Operei Naționale Scrisoare pentru momentele în care mă simt copleșită de tot ce se întâmplă în jurul meu

Chiar și așa, eu nu sunt supărat pe voi! Vreau să văd fericiți, chiar și separați, pentru că și eu sunt fericit atunci când mama și tata de bucură de viață.

Nu mă interesează dacă sunteți sau nu supărați unul pe altul, eu nu îmi doresc și nici nu am de ce să intru în jocurile voastre de putere. Nu îmi pasă dacă vă refaceți viața, atâta timp cât eu fac în continuare parte din viața voastră. Nu mă dau pe spate nici hăinuțele cumpărate, nici jucăriile din mall, eu vreau să petreceți timp cu mine și să nu încercați să îmi câștigați dragostea cu lucruri materiale.

Nu mă interesează de nimic altceva, în afară de faptul a mă simți iubit de amândoi, oricând, oricum! Pentru că eu vă iubesc pe voi! Și veți fi mereu întregul meu!

Antonia Noel, despre comunicarea relațională de sărbători : Mai bine taci! Titluri de operă și balet la început de februarie pe scena Operei Naționale București Kaufland România – primul proiect editorial de educație ecologică în colaborare cu scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri