Duminică, de la ora 11:30, Metropola TV aduce în fața telespectatorilor ei un proiect educațional excepțional, realizat în colaborare cu Școala TV Dicție.ro.

Jurnalul AVOCADO NEWS, căci așa se numește proiectul, prezintă actualitatea așa cum este ea percepută și filtrată chiar de cei mici.

Programul Avocado News conţine informaţii şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi și bunici, dar și rubrici dedicate jocurilor video, cărților sau călătoriilor. Programul difuzat în fiecare duminică dimineața de Metropola TV va aduce în fața telespectatorilor cele mai proaspete știri din zona IT, informații despre știință, despre univers, despre jocuri video, dar și despre educație, artă și cultură. De asemenea, va exista o rubrică de gramatică, una în care vedetă va fi o carte, dar și o rubrică sport și rubrică meteo.

În plus, elevii Școlii de televiziune, Dicție.ro, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, au ocazia să devină veritabili prezentatori de știri, prezentatori de meteo sau sport, dar și reporteri de teren.

Așadar, cu mic cu mare, duminică, de la ora 11:30, urmărim Jurnalul AVOCADO NEWS la televizoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri