21 Martie 2022 publicat în Lifestyle 196 share-uri

Nu te descuraja! Dumnezeu știe ce îți dă și ce își ia! Ai încredere în planul Divin!

Părintele Iosif Vatopedul a spus:

Lăsați viața voastră în mâna lui Dumnezeu! Niciodată să nu forțați lucrurile! Dacă o ușă nu se deschide, nu încercați să o spargeți! Fiindcă până și în spatele împătimirii și răutății oamenilor se ascunde tot pronia mântuitoare a lui Dumnezeu pentru noi.”

Așadar, puneți toată încrederea în voia Divină și nu plânge la uși închise. Iartă, căci iertarea este cheia sufletului curat. Fii smerit și nu fugi după lucrurile strălucitoare!

Bucură-te de trăirile pe care le semeni în interiorul tău și nu după avuțiile pe care le culegi cu multe concesii de-a lungul anilor.

Dumnezeu știe de ce îți ia și ce să îți ia. Totul face parte din planul Lui și este mult mai mult decât ne putem noi imagina. Cu credință și încredere vom vedea și ne vom da seama că tot ceea ce se întâmplă este pentru noi, pentru binele nostru și nu peste a ne pune la pământ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu bate la porți închise, nu plânge după cei care ți-au călcat sufletul în picioare și nu te răzbuna pe cei care ți-au făcut rău. În spatele răutății lor se află Dumnezeu care vrea să te ia din situația respectivă și să te facă să pășești singur către calea cea bună.

Nu urî pe nimeni și iartă-i pe toți! Sufletul curat va câștiga mereu, iar pacea din inima ta va fi pentru totdeauna!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri