Daca in timpul intalnirii, barbatul incearca sa stabileasca un contact vizual direct pentru perioade de timp indelungate inseamna ca te considera partenera potrivia pentru o relatie pe termen lung.

Barbatii... Ii iubim, ne plac, ne sunt cei mai buni prieteni si colegi, ne sunt dragi si indiferenti, dar oare intotdeauna isi arata fatis adevaratele intentii?

Iti poti da seama de adevaratele intentii ale unui barbat privindu-i cu atentie ochii, sustine cu dovezi un nou studiu ale carui rezultate au fost publicate recent pe Daily Mail. Daca in timpul intalnirii, acesta incearca sa stabileasca un contact vizual pentru perioade de timp indelungate inseamna ca te considera partenera potrivia pentru o relatie pe termen lung. Daca, in schimb, privirea sa oscileaza rapid de la chip la corp si viceversa, evitand contactul vizual direct, este foarte probabil sa perceapa intalnirea ca pe un simplu flirt sau ceva pasager.

In momentul in care printre intentiile barbatiilor se numara o relatie pe termen lung, barbatii pun mai mult accent pe mesajele transmise de chip decat pe cele transmise de trup.

“Atunci cand un barbat se gandeste la posibilitatea unei relatii pe termen lung, urmareste ca partenera sa aiba trasaturi precum sociabilitate, charisma, simtul umorului, iar astfel de informatii sunt transmise cel mai bine prin intermediul expresiilor faciale”, este de parere psihologul Anthony Little, profesor in cadrul Universitatii Stirling.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

“In momentul in care un barbat nu-si doreste mai mult decat un flirt sau o relatie trecatoare, chipul placut si trasaturile faciale frumoase nu mai prezinta o importanta atat de mare pentru acesta. In acest caz, are loc o schimbare de perspectiva, iar atentia barbatului se muta asupra trupului”.

In cadrul studiului condus de profesorul doctor Tom Currie, 10 modele de sex feminin si de sex masculin au pozat in lenjerie intima, iar celor 127 de participanti masculini si 133 de participanti feminini li s-a cerut sa priveasca atent fotografiile modelelor apartinand sexului opus. Mai intai, li s-au aratat fotografii doar cu chipul modelului, ulterior doar cu trupul, iar la final, participantii au privit poze in care erau infatisate atat chipul, cat si trupul. Calificativele au fost de la 1 la 7, cel mai mare fiind 7. Atunci cand nu excludeau posibilitatea intemeierii unei relatii stabile cu acea persoana, doar 20% dintre barbati au acordat note mai mari fotografiilor reprezentand trupul modelelor decat pozelor cu chipul modelelor. Atunci cand a venit insa vorba de relatii pasagere, 40% dintre barbati au acordat calificative bune imaginilor cu trupul.

Leagăn pentru toată copilăria Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri