, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 471 share-uri

Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

In structura macrocosmica, fortele contradictorii si complementare se unesc spre gasirea echilibrului perfect al universului in fiecare particula si celula vie. In natura, existenta isi ghideaza viata in jurul elementelor yin si yang, bun si rau, slab si puternic, intunecat si luminos. Yin si Yang sunt insasi intregul, chiar echilibrul, insasi schimbarea si evolutia, fortele primordiale ale lumii. La nivel individual, suntem alcatuiti dintr-o suma de trasaturi contradictorii care tind sa graviteze unele in jurul altora pana cand secretul armoniei interioare este regasit. La nivel relational, suntem atrasi si ne simtim completati in acelasi timp, intr-un mod de multe ori ciudat si de neinteles, de persoane diferite noua.

Cuplul Yin-Yang reprezinta cuplul perfect, intreg si implinit, legat prin sute de legaturi mici sau puternice, legaturi indivizibile care sudeaza cuplul mai mult cu trecerea timpului. Pentru o armonie totala si o intelegere deplina, energia yin sau yang a unuia dintre parteneri trebuie sa trebuie sa fuzioneze complementar cu energia yang sau yin a celuilalt partener. Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

Cei nascuti primavara, in lunile martie, aprilie, mai sunt persoane care se hranesc spiritual cu energia a tot ceea ce exista in jurul lor, incepand cu persoanele aproapiate si terminand cu natura si de aceea, starea lor de echilibru este dependenta de schimbarile care au loc in jurul lor. In schimb, cei nascuti toamna, in lunile septembrie, octombrie, noiembrie sunt persoane active, ce pun pret pe trup si pe valentele, necesitatile, placerile, satisfactiile si simturile care pornesc de la acesta si pe prelungirea existentei.

Cei nascuti iarna (in lunile decembrie, ianuarie, februarie) sunt predispusi norocului si lucrurilor pozitive, inteligenta si capacitatea de a descifra sensurile mistice ale vietii si insesizabilului constituind unul dintre punctul lor forte. Pe de alta parte, persoanele nascute vara, in lunile iunie, iulie, august, sunt personalitati puternice, solare, vitaliste cautand sa energizeze totul in jurul lor, chiar daca acest lucru stricarea armoniilor create deja in afara lor, interferarea sau suprapunerea inoportuna cu acestea.

Compatibilitate Yin si Yang a cuplurilor in functie de perioada/ anotimpul nasterii

1. Compatibilitatea Yin-Yang a celor celor nascuti primavara

Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti primavara – Cei doi parteneri au fie personalitati sensibile, prea grijulii si preocupate de universul celuilalt, fie personalitati dominative, preocupate exagerat cu propria persoana. Vor exista in acest cuplu conflicte create fie de dorinta de a controla si de a-si impune punctele de vedere, fie de neputinta de a spune “nu” capriciilor si dorintelor partenerului. La compatibilitatea perfecta Yin-Yang se ajunge greu si doar prin gasirea unor surse externe de implinire si echilibrare interioara.

Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti vara- O compatibilitate destul de promitatoare exista intre partenerii acestui cuplu. Cei doi sunt diferiti, dar nu atat de diferiti incat sa nu fie atrasi si uimiti unul de celalalt. Cei doi sunt firi opuse, dar nu atat de opuse incat sa nu se inteleaga si sa nu se completeze reciproc. Punctul suprem al compatibilitatii Yin-Yang este reprezentat de intemeierea unei familii in adevaratul sens al cuvantului, adica aducerea pe lume a unui copil. Aici este, da, un punct din care vor sari multe scantei si divergente.

Cei nascuti primavara cu cei nascuti toamna – Fire exuberanta si emotionala, partenerul nascut primavara are nevoie ca de aer de aprecierea, intelegerea si manifestarile de iubire si afectiunile partenerului nascut toamna. Fire telurica si experimentala, partenerul nascut toamna este dornic sa le manifeste mai ales la nivel fizic. Armonia sexuala constituie fara doar si poate unul dintre punctele forte ale acestui cuplu. Neintelegerile decurg din tendinta de sufocare si sensibilitatea exacerbata a partenerului nascut primavara sau superficialitatea si negarea laturii spirituale de catre partenerul nascut toamna.

Cum se inteleg cei nascuti primavara cu cei nascuti iarna – Dintre toate cuplurile, acest tip de cuplu se apropie cel mai mult de compatibilitatea suprema. Exista respect reciproc, iubire, intelegere si armonie chiar si atunci cand lucrurile degenereaza in polemici si mici neintelegeri. O evolutie continua a relatiei este asigurata de doua vointe opuse ce urmaresc acelasi scop: de a-i fi bine celuilalt. Este o relatie profunda care depaseste mai toate limitele impuse de superficial.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri