Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Nu vorbim despre imbogatire peste noapte sau sume fabuloase ci despre indreptarea cu pasi mici dar siguri catre cresterea veniturilor. Dincolo de 2 mai 2010 acest lucru se va concretiza prin prezenta unor persoane apropiate. Ai putea avea de castigat in urma lucrului cu prietenii sau persoane din cadrul familiei. Lucrurile pe care le tot amani vor avea un termen limita: luna decembrie 2010.

O serie de cheltuiei neasteptate vor veni sa iti dea peste cap planurile. Vei face fata acestei situatii numai daca esti pragmatic si realist si iti stabilesti clar prioritatile. Vei fi tentat sa arunci banii pe lucruri care se vor dovedi a fi inutile. Cele mai bune sanse de crestere din punct de vedere financiar sunt prezente in lunile august si septembrie. Atentia la sfarsitul lunii decembrie. Orice trece de jumatatea lunii va fi in defavoarea ta. Vei pierde tot ce ai strans pe parcursul anului printr-o simpla neglijenta.

Gemeni

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In dorinta de a compensa toate pierderile inregistrate anul trecut, nativii din zodia Gemeni isi vor depasi limitele si vor compensa prin abilitatile de castig. Nu uita faptul ca anul 2010 este anul in care trebuie sa muncesti in echipa pentru a avea parte de castigul pe care ti-l doresti. Desi esti increzator in fortele proprii si crezi ca nimeni nu se price mai bine decat tine in arta de a face bani, iata ca lectia pe care va trebui sa o inveti de data asceasta are legatura cu colaborarea si increderea. Parteneriatul care se anunta de la inceputul anului este cel care te va ajuta in momente de criza sa te repui pe picioare.

Problemele cele mai mari vor veni din sanul familei. Pierderile si dezechilibrul bugetului au origini domestice. Poate partenerul are pretenii nerealiste sau poate un membru al familiei iti va solicita ajutorul cu o suma de bani. In incercarea de a ajuta cat mai mult vei inregistra probleme cu banii tocmai cand credeai ca nimic nu mai poate sta in calea succesului financiar. Nu este momentul sa te zgarcesti sau sa intorci spatele celor care iti cer ajutorul. Oricum roata se va intoarce si vei castiga mai mult decat te astepti datorita ajutorului lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri