Prima locatie Buddhattitude SPA & Restaurant din Romania, parte a Buddha-Bar Paris, se va deschide in iunie 2010 in casa istorica Oteteleseanu din Bucuresti.

Iar tot orasul va discuta despre “Champagne Nail Bar ”, care va etala o atmosfera glam rock si in care veti putea servi sampanie si beneficia de terapii care va vor face sa va simtiti ca un superstar.

Primul etaj este calea catre sedintele de Yoga, Pilates, meditatie si Tai chi din studio-ul spatios, precum si locul in care veti putea beneficia de expertiza nutritionistilor, maestrilor reiki sau specialistilor in acupunctura din clinica de lifestyle.

Etajul al doilea va gazdui zona de tratament in care oaspetii vor beneficia de terapiile Buddhattiude si de tehnicile naturale anti-imbatranire, in timp ce SPA-ul din mansarda va fi dedicat masajelor Thai si terapiilor de tip “floor therapy”.

Pe langa zonele dedicate de pe fiecare nivel, locatia va fi completata de o atractie speciala: sauna si spa hamman, care va fi disponibila pentru toti cei care ajung mai devreme pentru intalnirea de la masa de pranz, pentru a-i ajuta sa gaseasca relaxarea de care au nevoie pentru restul zilei.

Locatia Buddhattitude din Bucuresti va putea primi pana la 200 de persoane si va fi deschisa publicului in iunie 2010, pentru toti cei care viseaza la moment relaxant din cand in cand sau pur si simplu pentru cei care isi doresc un loc in care sa iasa cu prietenii, sa manance si sa se bucure de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri