Lionel Messi: gestul de iubire făcut față de soția sa, Antonela, la ceremonia de decernare a Balonului de Aur

1 Decembrie 2021 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Leo Messi a câștigat pentru a șaptea oară Balonul de Aur, iar la decernarea premiilor a venit alături de familie: soția sa, Antonela și cei trei copii, Mateo, Ciro și Thiago, care au purtat o ținută asemănătoare cu a tatălui. Totuși, când unul dintre directorii France Football, revista care organizează Balonul de Aur, a avut o cerință anume pentru Messi, acesta s-a arătat iritat și a făcut un gest puternic față de familia sa.

Cerința care l-a supărat pe Messi și gestul cu care a răspuns

Unul dintre directorii France Football, revista care organizează Balonul de Aur, i-a cerut Antonelei să părăsească spațiul destinat fotografiilor, dorind să îl pozeze pe Messi doar alături de copiii acestuia.

Reacția septupului câștigător al Balonului de Aur a fost însă pe măsură. Acesta s-a arătat uimit și enervat de cerință reprezentantului, iar când Antonela, discretă și înțelegătoare a încercat să se îndepărteze, Messi a chemat-o înapoi, lângă familia sa.

Lucrurile au decurs mai departe ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce declarații a făcut Leo Messi despre faptul că a câștigat încă o dată Balonul de Aur

''Am făcut un sezon bun cu Barcelona, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm La Liga sau Liga Campionilor. Copa America a făcut diferenţa pentru a câştiga din nou acest trofeu (Balonul de Aur, n. red.). Este o mândrie că sunt primul jucător care îl câştigă în tricoul echipei PSG. Este ceva special, o onoare''.

'Acest premiu îmi dă forţa pentru o nouă etapă, la un nou club. Mă bucur că mi-am văzut familia fericită în seara asta. Este un premiu individual, dar Copa America este un trofeu pentru o echipă. Vom face totul pentru a câştiga un nou trofeu cu Argentina'', a mai spus atacantul, conform Digisport.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri