26 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors în Europa după aproximativ jumătate de an petrecută în Africa de Sud, amânarea revenirii acesteia lângă familie fiind cauzată de o afecțiune în sfera ORL suferită de prințesă. La scurt timp după revenirea sa în Europa, Prințul Albert de Monaco afirmă că prințesa se află internată într-un centru de reabiltare psihică.

Prințesa Charlene de Monaco, internată într-un centru pentru reabilitare psihică

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) a declarat în exclusivitate pentru publicația People că soția lui, Prințesa Charlene (43 de ani), se află sub tratament într-un sanatoriu din afara statului Monaco, unde a fost internată cu acordul ei, din cauza epuizării emoționale și fizice profunde. Specialiștii i-au recomandat acesteia să petreacă în centru cel puțin câteva săptămâni pentru a se reface.

Prințul Albert a mai povestit că starea prințesei imediat la revenirea în Europa a fost bună preț de câteva ore, însă încă din ziua revenirii sale existau semne că nu se simte bine.

O postare distribuită de HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai frumoase citate despre mame Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Editura Librex lanseaza caseta de colecție cu jurnalul Reginei Maria a României

La o săptămână după reuniunea cu familia sa, Prințul Albert a anunțat că se retrage împreună cu cei doi gemeni în vârstă de 6 ani, Prinții Jacques și Gabriella, și Prințesa Charlene de la festivitățile Zilei Naționale a statului Monaco, din cauza oboselii profunde.

Prințesa Charlene de Monaco a suferit mai multe intervenții chirurgicale în ultimele luni, iar tot efortul de refacere și vindecare reprezintă cauze care au dus la starea de epuizare a acesteia.

În mod evident au apărut consecințele multiplelor operații chirurgicale pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta cu siguranță a fost un factor, dar în acest moment, prefer să nu mai fac alte comentarii. A suferit o epuizare majoră. N-a dormit bine timp de zile întregi și nici n-a mâncat suficient. A slăbit foarte mult, lucru ce a făcut-o vulnerabilă în fața altor afecțiuni: o răceală, o gripă, sau, Doamne-ferește, COVID”, a mai spus prințul Albert de Monaco, conform alistmagazine.ro

Sărbătorile prind culoare și spun povești cu noua colecție OPI Jewel Be Bold Top 10 trandafiri numiți după persoane celebre Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

De asemenea, acesta a menționat clar că prințesa nu suferă de COVID.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri