22 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase cântărețe din România și este fostă Miss Timișoara și Miss Litoral. Multe femei s-au întrebat cum a reușit aceasta să își recapete silueta și cum își întreține frumusețea, cu atât mai mult cu cât a reușit să piardă și cele aproximativ 30 de kilograme câștigate în sarcină.

DESCHIDE PREZENTAREA

Cum a pierdut Lavinia Pirva cele 30 de kilograme luate în sarcină

Celebra și frumoasa cântăreață, acum în vrâsta de 39 de ani, a povestit că în sarcină a luat în jur de 30 de kilograme, așadar după naștere era departe de silueta ideală, conform redactia.ro

Vedeta spune că a slăbit însă cu ușurință, că o bună parte din surplusul de kilograme s-ar fi datorat retenției de apă. „Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari", a spus vedeta.

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De asemenea, aceasta ne dezvăluie faptul că totuși în toată această perioadă de revenire la greutatea dorită nu a mâncat haotic, ci a avut o dietă săracă în calorii, dar organizată și bogată în vitamine și nutrienți importanți atât pentru ea, cât și pentru bebeluș.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu", a spus Lavinia, conform redactia.ro

Lavinia Pîrva susține, de asemenea, că face mult sport și că acesta reprezintă, de fapt, secretul său, căci în privința alimentației nu este cea mai strictă, declarându-se o pofticioasă.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

În prezent, Lavinia Pîrva ne suprinde cu silueta și frumusețea sa, afișând o femeie care nu își arată deloc vârsta, părând cu mulți ani mai tânără.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri