Codul 11:11 2021 – Marea Trezire! Cum să activăm portalul manifestării din cea mai puternică zi a anului și să împlinim dorințele sufletului

5 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 3200 share-uri

Codul 11:11 este codul activării, un portal către alte dimensiuni și o vibrație mai înaltă, și se va manifesta din plin în această perioadă. Îl vom resimți sub diverse forme și ne va ajuta în ascensiunea noastră spirituală, dar și să ne manifestăm dorințele cele mai adânci, mai ales dacă ele servesc cu adevărat menirii noastre în viață, sufletului nostru și sufletului planetar. "Trezire" cu folos, dragilor! 

Suntem în plin sezon al Scorpionului, o perioadă intensă și profundă ce stă sub semnul acestei zodii a morții (simbolice) și a regenerării, a transformării și a renașterii, ce pare că deține puterea păsării Phoenix. Ne scufundăm în ape adânci în aceste zile, adică tocmai în interiorul nostru, ca să ne întoarcem din nou la suprafață, mai siguri pe noi și mai conectați la adevărul ființei noastre, deschiși către ceilalți și ceea ce se întâmplă în exterior. În acest plin sezon al manifestării energiei Scorpionului își face simțită prezența un alt eveniment de mare impact din punct de vedere numerologic, puterea lui 11:11 (ziua a 11 a lunii a 11-a din anul 2021 –observați că până și în secvența numerică a anului avem prezența unui “1”, energia magnifică a începutului?) care se apropie cu pași repezi.

Codul 11:11 2021 – Marea Trezire. Se deschide un portal către noi dimensiuni și diverse posibilități ale manifestării

Poate că mulți dintre voi ați început deja să experimentați anumite semne sau ați traversat senzații, emoții sau stări bizare în care ați simțit totuși, într-un anumit fel și la un anumit nivel, mâna sau prezența călăuzitoare a divinității. Chiar dacă vremurile pe care le trăim nu au tocmai cea mai înaltă vibrație, ele au potențialul de a stimula trezirea în acele suflete care au nevoie de așa ceva, determinându-ne să o direcționăm tocmai în acele zone sau puncte din interiorul nostru care au cea mai mare nevoie de atenția noastră, dar și de trezirea noastră.

Foto: De la pikepicture /Shutterstock

Și tocmai în timp ce scriu aceste rânduri despre semnificația codului 11:11 îmi dau seama că în ultima vreme, fără să acord o importanță deosebită acestui fapt sau să îl percep altfel decât ca pe o simplă oră, ochii mi-au căzut în repetate rânduri pe ceas la ora 11:11 (și este pentru prima oară când conștientizez acest lucru). Sunt omul care nu prea crede în coincidențe, dar care crede în semne și încă nu încetez să mă minunez de modul magic în care funcționează uneori universul. El vrea să ne arate și noi nu vrem să vedem, suntem prea cufundați în fricile, temerile și gândurile noastre de zi cu zi ca să ne deschidem suficient încât să mai auzim și să mai vedem și cu ochii minții și ai spiritului.

Dacă vezi în mod repetat în jurul tău, sub diverse forme, numărul 11, consideră-l ca pe un semn din partea universului că ești aliniat scopului tău divin. Spiritual vorbind, în preajma unei zile unice pe an – 11:11 – putem experimenta anumite forme de sincronicități, alinieri, repetări de secvențe numerice sau patternuri, accelerări, dar la fel de bine ne putem simți copleșiți, tulburați, nesiguri căci lucrurile par să se precipite în jurul nostru (ecou al codului de ascensiune) și în noi să se trezească alături de sentimentele pozitive și teama că nu le mai facem față.

11:11 este și un cod al trezirii ce vibrează pe frecvența manifestării, un fel de mecanism cosmic de declanșare și manifestare a dorințelor, o chemare plină de bucurie sau poate și dureroasă, după caz, a conștiinței. Din cunoștințele mele numerologice, vă pot spune că 11 este un număr maestru special, aproape magic, și că funcționează ca un accelerator al manifestării, facilitând deschiderea către dimensiunii mai înalte și concentrându-se pe o vibrație a ascensiunii. 11 ca număr maestru ne vorbește despre intuiție, accesul către o conștiință superioară, perspicacitate, iluminare. Imaginați-vă când este dublat, iar energia sa sporește. Gradul de conștientizare trezit în noi se dublează și el, evoluția spirituală se amplifică, iar acțiunile noastre tind să se alinieze la gândurile și cuvintele noastre.

Este practic un fel de portal cosmic către dimensiunea a cincea, un portal al manifestării ce facilitează contactele și conexiunile, deschide canale de comunicare chiar și cu alte lumi, dar mai ales cu marea conștiință planetară și cosmică și cu noi înșine.

Foto: De la Teo Tarras /Shutterstock

De aceea, poate unii dintre noi (în special cei în care se declanșează această “trezire” interioară”) vor experimenta sentimente sau senzații ciudate în aceste zile. Nu vă speriați. Poate că ați traversat zile tulburi și grele în ultima perioadă și aveți sau aveați nevoie de cineva sau ceva care să vă confere sentimentul că sunteți pe drumul cel bun, la locul potrivit, în momentul potrivit, că ați luat decizia potrivită într-o anumită circumstanță, că ceea ce vă doriți să atrageți vine el înspre voi… veți primi această confirmare sau reasigurare că totul va fi bine și este bine pentru voi.

Din nou vă sfătuim să nu opuneți rezistență sau să vă speriați, ci să primiți această încurajare divină. Este ca un dar cosmic menit să ne alinieze sufletele și să ne întărească în aceste zile și luni de o mare provocare emoțională. Universul dorește să ne amintească că spiritele noastre călăuzitoare sunt cu noi (îngeri, un sfânt drag etc), că nu suntem singuri, că avem sprijinul lor și că suntem ghidați de înțelepciunea lor spre manifestări divine.

De aceea, 11:11 poate fi considerat un portal al manifestării depline. Anumite dorințe care servesc în mod autentic scopului nostru adevărat în viață tind să se manifeste în mod rapid și accelerat, iar lucrurile avansează foarte rapid tocmai pentru a le îndeplini. Se spune că unele persoane au acces în această perioadă la cea de-a cincea dimensiune (secvența numerică 11:11 sau numărul maestru dublu ne facilitează accesul catre ea) sau evoluează fulminant înspre o stare vibratorie înaltă care transcende orice noțiune de pierdere, frică sau gol interior.

Visați frumos și cu folos, iar dacă vă servește, să vi se îndeplinească!

Foto fr si main: De la NASA images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri