Faceți din aceste parfumuri o prioritate dacă trebuie să proiectați că sunteți în controlul întregii situații.

Nasul este extrem de puternic. Nu mai este de mult ceva nou. Și când vine vorba de parfumuri pentru bărbați și mesajele pe care acestea le transmit, sunt foarte, foarte precise. Potrivit dr. Alan Hirsch, specialist pe acest subiect, mirosul afectează comportamentul uman și modul în care îi percepem pe ceilalți, deoarece partea creierului care miroase și procesează gustul face parte din „creierul emoțional”. Unde este, întâmplător, personalitatea noastră și cum o înțelegem pe cea a altor oameni.

Așadar, acolo înregistrăm sentimentele și caracteristicile pe care le imprimăm anumitor mirosuri. Și dacă adăugăm la asta proprietățile atribuite anumitor obiecte sau ingrediente din cultura populară, atunci aceasta devine și mai important, pentru că în acest fel putem spune dacă cineva este calm sau energic doar pe baza modului în care miroase.

Parfumuri bărbătești gasiti pe Emag.

La fel se întâmplă și cu spațiile. De exemplu, parfumurile de lavandă sunt adesea folosite în casele de bătrâni pentru a calma rezidenții și în camerele de urgență pentru a calma vizitatorii îngrijorați. Un studiu a constatat că, atunci când uleiul de lămâie a fost pulverizat în întreaga clădire de birouri japoneze, productivitatea anumitor lucrători a crescut cu 54%.

Din acest motiv, parfumurile sunt strâns legate de caracter și de ceea ce vrem să transmitem despre noi înșine. Da, pe de o parte sunt cele care ne plac cum miros și cele care sunt plăcute sau seducătoare. Dar există și pe raftul nostru de parfumuri - sau ar trebui să fie - cele care sunt folosite pentru a impresiona oamenii din biroul tău și pe cei cu care faci afaceri.

Cautati Dior Sauvage, vedeti ofertele Emag.

În continuare, acele arome pe care trebuie să le ai într-un fel sau altul pentru a completa o aparență de siguranță, control asupra situației și de hotărâre că o să reușești. Astfel încât simpla ta prezență să impună și să implice că ești un câștigător.

Sauvage de la Dior

Un parfum pentru cea mai sălbatică parte din interiorul nostru, inspirat de spații mari deschise cu cer albastru deasupra unui peisaj stâncos de tip deșert. Inconfundabil masculin si esential pentru zilele de decizii importante. Încarnarea parfumurilor pentru bărbați, astăzi.

Tom Ford Noir Extreme

Are o combinație de note intens plăcute, inclusiv mandarină, neroli, șofran, nucșoară, cardamom, floare de portocal, lemn de santal și vanilie. Totul se combină perfect pentru a crea un parfum misterios de întunecat. Esențial în colecția ta dacă te consideri un om cu caracter puternic și, într-o oarecare măsură, dominant.

Montblanc Legend de la Montblanc

Acest parfum a fost obținut prin îmbinarea încrederii și masculinității cu dulceața subtilă, care este exact ceea ce înseamnă masculinitatea în secolul XXI.

1 milion de la Paco Rabanne

O odă către lumea dorinței și a succesului, încapsulată într-o sticlă iconică. O propunere puternică care nu va lăsa loc de îndoială atunci când intri într-o cameră: toată lumea va ști că ești un bărbat cu un plan în minte și că ești decis să-l duci la îndeplinire.

Gentlemen Only Intense

Acest parfum va fi un însoțitor grozav pentru o noapte în oraș sau pentru o cină. Notele sale sunt ulei de mandarină verde, piper negru, frunze de mesteacăn, paciuli, cedru texan, piele, boabe de tonka, ambră și tămâie. Tot ce ai nevoie pentru a te face cu siguranță remarcat. Varianta a unuia dintre cele mai importante parfumuri din istorie .

La Nuit De L'Homme de la YSL

Un parfum de top, care are un acord exploziv de cardamon picant, echilibrat cu note proaspete de bergamotă, lavandă și cedru. Siajul acestui parfum bărbătesc este o masculinitate cu arome de chimen și vetiver.

Sursa foto fr si main: Photo by Alex Rosario on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri