Black Friday 2021 la evoMag a început deja, iar cele mai dorite produse de către clienți se află acum la reduceri care pot ajunge până la -70%. Stocuri mari, prețuri fabuloase și diversitate: descoperiți ce ofertă ne pune la dispoziție evoMag de Black Friday 2021!

Black Friday 2021 evoMag! Descoperă produsele aflate la reducere

Black Friday 2021 evoMag: Electrocasnice

Reducere de -28%: Aerotermă ROWENTA IR5010F1, 2000W (Neagră)

Aeroterma prezintă rezistență ceramică, o putere de 2000 W, protecție anti-îngheț, mai multe trepte de reglare, termostat și siguranță pentru supraîncălzire. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -21%: Combină frigorifică Samsung RB31FERNDSA/EF, 310 l, No Frost, Argintiu

Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi într-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară este construit pe balamale glisante şi poate fi scos cu uşurinţă, pentru că dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate. Mai multe detalii despre produs aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Reducere -38%: Mașină de spălat rufe Samsung WW80T4520TE, 8 kg, 1200 RPM, AddWash, Clasa D (Alb)

Mașină de spălat cu 11 programe, silențioasă, cu stoarcere la 1200 de turații pe minut și programare întârziată. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -30%: Cuptor încorporabil electric Electrolux EOD3C50TX, 72 L, Autocuratare Catalitică, Clasa A (Inox)

Cu SteamBake, obții rezultate de brutărie chiar la tine acasă, prin simpla apăsare a unui buton. Umiditatea permite creșterea deplină a aluatului, creând interioare delicios de moi, în timp ce căldura uscată creează cruste bogate și crocante.. Bucură-te nu doar de preparate coapte delicioase, ci și de un pui fript și un pește delicat preparate uniform.

Curățare catalitică - un cuptor care se curată singur. Tehnologia de curățare catalitică te scapă de acumulările de grăsime și resturi alimentare. Această tehnologie cu autocuratare pornește automat când temperatura cuptorului ajunge la 250°C. Acum, poți curăța cuptorul cu ușurință. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -25%: Aragaz Electrolux LKK660200X, Mixt, 4 Arzătoare Gaz, Aprindere integrată, Grill electric, AirFry, Plus Steam, 60 cm (Inox antiamprenta)

Suplimentar la toate funcțiile standard ale cuptorului, funcția PlusSteam a acestui aragaz folosește abur pentru a crea o culoare mai apetisantă și strălucitoare, o crustă mai crocantă și o textură moale și delicioasă pentru toate produsele de panificație preparate în casă. Astfel, atunci când faci pâine proaspătă, vei avea rezultate uniforme și delicioase. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -23%: Aspirator vertical fără fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri)

JIMMY JV85 Pro este cel mai puternic aspirator vertical fără fir de pe piață. Iar cifrele o demonstrează:

- putere de aspirare 200AW

- motor digital fără perii de 550W cu 100.000rpm

- autonomie 70 de minute

- set baterii lithium detașabil

- recipient praf de 0.6L

- aspiră cu ușurință carpetele

- display LED. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -21%: Robot de bucătărie Bosch MUM58257, 1000 W, 7 Viteze+Pulse, 3.9 L (Alb/Argintiu)

Un robot multifuncțional cu foarte multe funcții, practic tot ce ai nevoie pentru bucătăria ta va realiza acest robot. Piesele sunt de calitate superioară, iar funcțiile sale sunt modernizate (de exemplu conține un compartiment de ascundere a cablului), astfel încât tehnologia se îmbină cu designul. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -50%: Espressor manual Krups XP320830, 1050 W, 15 bar, 1.5 l, Dispozitiv spumare (Negru)

Savurează un espresso excepțional cu ajutorul espressorului manual Krups Opio! Acesta oferă control absolut asupra procesului de preparare al băuturii și beneficiază de un boiler din aluminiu, cu o tehnologie avasata pentru încălzire rapidă și o pompă de presiune de 15 bari ce garantează o extragere perfectă a aromei. Duza de abur oferă cappuccino-ului spumă perfectă, în timp ce multitudinea de caracteristici inteligente îmbunătățesc experiență de preparare a băuturilor pe bază de cafea. Mai multe detalii despre produs aici.

Black Friday 2021 evoMag: Îngrijire personală & Mama și copilul

Reducere -50%: Epilator Braun Silk-Epil 1-170, 20 pensete, Capete Soft Lift (Alb/Roz)

  • Epilare ușoară pentru piele fină ce durează săptămâni întregi.
  • Sistem cu 20 de pensete, îndepărtează în mod delicat chiar și cele mai fine fire de par de la rădăcină.
  • Capete Soft-lift pentru ridicarea delicată a firelor de par aflate la nivelul pielii, pentru mai multă eficientă.
  • Funcționare la priză pentru utilizare convenabilă cu fir. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -41%: Placă de îndreptat părul Philips BHS677/00, 14 setări de temperatura 130-230C (Neagră)

  • Până la 95% fără vârfuri despicate*
  • cu tehnologia SplitStop
  • pentru prevenirea despicării vârfurilor
  • 2x tratament cu ioni
  • Infuzie de cheratină. Mai multe detalii despre produs aici.

Black Friday 2021 evoMag: Telefoane mobile & Gadget-uri

Reducere -31%: Telefon Mobil Google Pixel 4a

Procesor Snapdragon 730G, Octa-Core, OLED Capacitive touchscreen 5.81", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera 12.2MP, Wi-Fi, 4G, Android (Negru). Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -49%: Telefon Mobil Apple iPhone SE (2020)

Procesor Hexa-core 2.65GHz/1.8GHz, Retină IPS LCD Capacitive Touchscreen 4.7", 3GB RAM, 64GB Flash, 12MP, Wi-Fi, iOS, 4G (Roșu). Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -55%: Smartwatch Huawei Watch GT 2e

Procesor Kirin A1, Display AMOLED 1.39", 16MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Oțel, Brățară Fluoroelastomer 46mm, Rezistent la apă, Android/iOS (Negru/Roșu). Mai multe detalii despre produs aici.

Black Friday 2021 evoMag: Televizoare, Video și Aparate foto

Reducere -27%: Televizor LED LG 165 cm (65") 65UP75003LF, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Televizoarele LG UHD depășesc de fiecare dată așteptările dvs. Experimentați o calitate realistă a imaginii și culori vii, cu rezoluția de patru ori mai mare decât pixelii Full HD. Mai multe detalii despre produs aici.

Black Friday 2021 evoMag: Reduceri la Laptopuri și Monitoare

Reducere -26%: Laptop Apple MacBook Air 2020 (Procesor Intel® Core™ i3 Gen10 (4M Cache, up to 3.20 GHz), 13.3", Retină, 8GB, 256GB SSD, Intel® Iris® Plus Graphics, Mac OS Cătălina, Layout INT, Roz/Auriu)

MacBook Air incredibil de subțire și ușor este acum mai puternic ca niciodată. Dispune de un ecran Retină strălucit, nouă tastatură Magic, Touch ID, procesoare cu până la de două ori performanță mai puternică, grafică mai rapidă și dublă capacitate de stocare.Designul emblematic e creat din aluminiu reciclat 100%, ceea ce îl face cel mai ecologic Mac. Iar cu bateria care te ține toată ziua, MacBook Air e notebookul tău perfect portabil, care le face pe toate. Mai multe detalii despre produs aici.

Reducere -26%: Laptop Dell Vostro 5490 (Procesor Intel® Core™ i3-10110U (4M Cache, up to 4.10 GHz), Comet Lake, 14" FHD, 4GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Win10 Pro, Gri)

Integrare fără probleme de PC / smartphone: accesați mai multe dispozitive fără a vă împărti atenția - Dell Mobile Connect împerechează smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitați întreruperile: cu Dell Mobile Connect, puteți efectua apeluri, trimite texte, primi notificări și chiar oglindește-ți telefonul Android pe computer pentru a interacționa cu toate aplicațiile preferate.

Mențineți-vă confidențialitatea: telefonul dvs. se conectează la computer prin intermediul conexiunii securizate punct-la-punct Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesigure.

Transfer facil: mutați rapid fotografii, videoclipuri, muzică și documente de pe PC-uri pe telefoanele Android și invers, fără servicii complicate de stocare în cloud sau cabluri greoaie. Mai multe detalii despre produs aici.

Foto articol: Pixel-Shot/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri