30 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Stiati ca ziua de 31 octombrie este considerata drept una nefasta si aducatoare de ghinion? Era o zi de 31 octombrie in 1952 cand prima bomba termonucleara a fost declansata in Insulele Marshall, o zi de 31 octombrie cand in 1926 a murit Harry Houdini, magicianul legendar si tot o zi de 31 octombrie cand ciclonul loveste provincia Bengal in 1876 ucigand 200 000 de oameni?

Anumiti oameni dezvolta o fobie fata de aceasta sarbatoare si ca aceasta fobie se numeste samhainophobie?

In orasul New York este ilegal sa vinzi o locuinta care se presupune a fi bantuita fara a instiinta viitorul cumparator?

Prima celebrare a acestei sarbatori a avut loc in anul 834?

Daca vezi un paianjen in ziua de Halloween se crede ca acesta ar fi de fapt spiritul unei persoane la care ai tinut si care vegheaza asupra ta?

Ziua de 31 octombrie este considerata drept una nefasta si aducatoare de ghinion? Era o zi de 31 octombrie cand prima bomba termonucleara a fost declansata in Insulele Marshall in 1952, cand a murit Harry Houdini, magicianul legendar in 1926, cand un ciclon loveste provincia Bengal ucigand 200 000 de oameni in 1876?

Urmatorul Halloween cu luna plina va fi in anul 2020?

Sarbatoarea Halloween era initial cunoscuta sub numele de All Hallows Eve, sarbatoare pagana prin care se cinsteau sufletelor celor morti? Aceasta pica pe 31 octombrie, ultima zi din calendarul celtic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Obiceiul de a purta masti si costume apartine vechilor celti? Acestia le purtau in speranta ca sufletele care bantuiau in aceasta noapte nu ii vor recunoaste si nu isi vor da seama ca sunt oameni.

Daca ziua ta de nastere pica in noaptea de Halloween, se crede ca ti-a fost harazit un dar special: acela de a comunica cu spiritele celor plecati dintre vii?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri