Este momentul să te pregătești! Black Friday, cel mai așteptat eveniment de reduceri al anului, începe în această seară pe Vivre.ro. 

Este momentul să te pregătești! Black Friday, cel mai așteptat eveniment de reduceri al anului, începe în această seară pe Vivre.ro.

Să cumperi de pe Vivre.ro de Black Friday înseamnă o dublă bucurie. Ai parte de produsele mult dorite la prețuri speciale și dai un suflu nou locuinței tale, cu un buget rezonabil.

Pune-ți creativitatea în bucătărie la încercare și completează-ți colecția de articole de bucătărie cu ustensile de la 9,99 lei. Oferă un plus de personalitate casei tale cu noi obiecte de decor. Tablouri și mici statuete te așteaptă cu prețuri de la 15,99 lei.

Bucură-te de reduceri la una dintre cele mai populare categorii de produse pe Vivre.ro. Modele variate de covoare vor fi disponibile la prețuri începând de la 29,99 lei. Dacă te gândești și la cei dragi, acum poți să alegi o mică atenție din categoria produselor de lifestyle, unde te vei bucura de prețuri începând de la 25,99 lei.

Amenajarea unei locuințe nu este completă până nu alegi corpurile de iluminat potrivite. Reducerile de Black Friday pe Vivre.ro îți aduc produsele potrivite cu prețuri începând de la 49,99 lei. Și pentru că știm că pentru a-ți redefini designul interior ai nevoie de mobilier unic, pe Vivre.ro vei găsi piese de mobilier de la 79,99 lei și canapele de la 689,99 lei.

Pentru o experiență cât mai plăcută, nu uita să adaugi produsele dorite în lista de „Favorite” și să fii cu ochii pe Vivre.ro, pentru a nu pierde startul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri