Odata cu lansarea sticlei Chambord Royal de 2 milioane de dolari la London Fashion Week, lichiorul Chambord isi face aparitia pe piata din Romania

Lichiorul Chambord, care a facut senzatie in aceasta toamna la Londra, poate fi gasit din luna septembrie in Romania

Iubit de femeile independente, mereu in pas cu moda si glamour, lichiorul Chambord este considerat o bautura care a intrat deja in "spiritul modei". Ca partener la London Fashion Week si avand alaturi unele dintre cele mai mari nume de designeri inclusiv PPQ, Christopher Kane i Vivienne Westwood, Chambord a facut furori in aceasta toamna.

Istoria brandului, tinuta royala a sticlei si calitatile acestei bauturi versatile l-au inspirit pe artistul Donald Edge, care a creat o bijuterie unica, sticla Chambord Royal, in valoare de 2.000.000 de dolari. Aceasta este facuta manual din aur galben de 18 carate si este incrustata cu cele mai fine perle rotunde, peste 1.100 de diamante taiate in forma de para si un smarald.

Produs din mure, zmeura neagra si cognac XO, Chambord este 100% natural si se fabrica in Franta, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Chambord a fost pe gustul celor mai rafinati consumatori inca din secolul 17, de pe vremea regelui Ludovic al XIV-lea – care se spune ca ar fi descoperit savuroasa licoare (devenita din acel moment bautura sa preferata) in timpul unei vizite facute la Palatul Chambord.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri