Sfantu' Asteapta viziteaza pe fiecare in parte, dupa cum ii gaseste, dupa cum avem rabdare, dupa cum ne masuram rabdarea in speranta, dupa cum te stie ca te-ai pregatit, dupa cum pornesti la vanatoare cu dreptul sau cu stangul, dupa cum arunci cu arcul, dupa cum te lasi lovita, dupa cum te ridici cand te faci ca te impiedici si cand pici de-a binelea.

Tu sa sustii cu tarie ca esti femeie independenta si puternica, ca nu iti trebuie nimic, ca daca ar fi nici nu ai avea timp, ca nu vrei sa te prinda pe nepregatite, ca ai 9 vieti ca sa astepti ceva atata timp cat ceva-ul acela isi merita toata emotiile, ridurile, durerile si lacrimile asteptarii. Sa te prefaci ca nu vrei si ca nu ai obosit asteptand si trecand prin zeci de chinuri. Ca si in cazul unui sot nu trebuie sa fii prea posesiva – sa spui ca il vrei cu ardoare, nu trebuie sa fii geloasa – sa vrei sa fie doar al tau, nu si al altora sau sa arati ca te-ai plictisit, cascand cu gura pana la urechi si lacrimi pana la coate.

Stai acasa cuminte, iesi in oras, in cluburi, du-te sa vezi lumea si ea pe tine, du-te in continuare la serviciu ca si pana acum, fa ce stii sa faci de o viata, uita-te in jur si pe pereti si asteapta sa pice para malaiata din ochii baiatului pe care l-ai cunoscut intamplator in mall. Tu pregateste-te ca si cum. Sa fim ipocriti cu ceilalti si sinceri cu noi insene. Trezirea! Nu trebuie sa visezi iubire, sa o cauti cu disperare sau sa o scoti din piatra seaaca. L-ai luat vreodata in brate pe Sfantu' Asteapta si ai spus: nu vreau, nu-mi trebuie, nu am nevoie, nu mai vreau sa aud... doar de dragul autosugestiei, doar pentru a te resemna, pentru a nu mai visa la cai verzi pe pereti si scufite roz pe jos, pentru a te resemna, pentru ca afurisita de zicala sa ti se aplice si tie? Care e totusi secretul fericirii? Sa-ti impui sa nu astepti ca sa nu fi dezamagit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Trebuie sa fii vesela si spirituala ca sa-i atragi pe ceilalti? Fii vesela si spirituala si atrage-i pe ceilalti. Trebuie sa schimbi lumea si sa incepi chiar de la tine? Schimba-te tu, sa se schimbe si ceilalti si sa va schimbati impreuna. Din pacate, norocul nu ti-l aduce barza si nici nu ai concediu de doi ani ca sa te obisnuiesti cu el. Ti-l mai si faci cu mana ta. Cand nimic nu functioneaza cum trebuie in viata ta, iti sugerez, mai frumos sau mai nepoliticos, sa faci domnului odata curat in ea. Arunca la naiba regretele, pune la gunoi relatia aia care nu te lasa sa-ti intalnesti viitorul si arunca-i urmele in toaleta. Aa.. neaparat sa nu uiti sa tragi apa! Se spune ca iubirea vine fix atunci cand nu mai crezi si speri in nimic si ca totul depinde de tine daca o accepti sau nu. Eu nu stiu cat mai pot sa mai astept ca ea sa faca un mic pas spre mine, iar apoi eu restul o mie. Sa nu astepti prea mult si cautatura voastra sa nu depaseasca limitele normale ale orizontului!

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri