Iată ce pot face părinții, acasă, pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale ale copiilor.

Cine nu își dorește ca cei mici să fie independenți și să aibă succes? Odată cu apariția internetului, au apărut și mai multe oportunități de afaceri.

Modelul clasic, în care copilul merge la facultate, își găsește un job stabil și începe să avanseze în carieră nu se mai aplică mereu astăzi. O diplomă de facultate nu mai garantează o carieră de succes.

Cheia succesului pentru un job stabil este să creștem antreprenori care pot gândi și acționa rapid într-o economie mondială nesigură și care se schimbă mereu.

Antreprenoriatul îi transformă pe copii în lideri. În angajatori mai mult decât în angajați. Îi ajută să își creeze business-uri de succes și independente. Le oferă ocazia să trăiască decent într-o lume mereu în schimbare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Iată ce pot face părinții, acasă, pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale ale copiilor.

1. Învață-i de mici

Elementele cheie și de bază ar trebui învățate cât mai devreme, astfel încât, până la 13 ani, copiii să aibă deja curajul să își susțină ideile și să învețe de ce unele sunt respinse și unele sunt acceptate.

2. Oferă-le o educație financiară

Chiar dacă școlile de stat nu au încă asemenea programe, îți poți învăța copiii despre bani chiar acasă. Arată-le cum să economisească și cum să înceapă să facă bani. Spune-le că fiecare monedă contează.

3. Vorbește-le despre artă

Creativitatea este extrem de importantă în antreprenoriat. Pentru a face o schimbare, este nevoie de o gândire diferită, de creativitate, exact ca în artă, muzică și teatru.

4. Ajută-i să recunoască oportunitățile

Multe persoane nu își ating potențialul maxim pentru că nu reușesc să identifice oportunitățile. Încurajează-ți copiii să spună care sunt micile probleme care apar în viețile lor și care le produc stres. Găsiți apoi împreună o soluție pentru a rezolva aceste probleme. Transformă orice criză într-o oportunitate.

5. Stimulează-le abilitățile de comunicare

Comunicarea este foarte importantă într-un business, de la conversațiile cu clienții, până la discuțiile cu distribuitorii. Încurajează-ți copiii să discute față în față, mai mult decât online sau de pe un dispozitiv mobil.

6. Nu le da bani de buzunar zilnic

Foarte puțini antreprenori au un venit stabil săptămânal sau lunar. De aceea, copiii tăi trebuie să știe cum să se descurce cu banii pe care îi primesc, fără ca aceștia să le fie garantați.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri