12:09, 2 Septembrie 2009 publicat în Lifestyle

Nu exista femeie care sa nu iubeasca barbatul de langa ea cu tot sufletul uitand de Dumnezeu, de prieteni; uitand de sine.

Am citit cartea si am facut numeroase aprecieri pe marginea ei cu un creion mecanic alb. Radiera este uzata... mereu imi veneau alte idei. Am lasat totul balta si am inceput sa scriu cele 5 limbaje ale iubirii mele sau mai bine spus felul in care te iubesc eu!

1.Cu tot sufletul
Nu exista femeie care sa nu iubeasca barbatul de langa ea cu tot sufletul uitand de Dumnezeu, de prieteni; uitand de sine. Abandonandu-se in marea de iubire din inima ei se raneste la fiecare atingere, dar emana atata fericire in jurul ei incat te copleseste.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

2.Cu tot trupul
Ah, blestemata asta de carne se misca languros cand te vede, cand o atingi, cand o strangi sau cand o musti usor! Se incalzeste sau se raceste brusc la auzul numelui tau! Ce nebunie! Trupul e al meu, dar iti apartine tie!

3.Cu nebunia ratiunii
E drept ca mintea ma lasa sa aleg daca te iubesc sau nu, dar nebunia ei, nebunia sufletului imi umbreste si ultima sinapsa, imi taie si ultimul gand. Pot sa te opresc eu oare? Te las sa-mi inunzi venele, sa-mi otravesti sufletul si sa-mi stapanesti gandul.

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

4.Cu disperare
Acum, cand nu mai sunt capabila sa aleg, te iubesc cu disperare si ma tin de tine cu mainile si cu picioarele. Te cuprind si-ncep sa te musc asa cum fac leii cu prada. In momentul acesta sunt in stare sa te ucid!

5.Fara voie
Am nevoie sa te uit, sa aflu cine sunt, dar nu ma regasesc decat prin tine. Te iubesc fara voie si ma intorc in fiecare zi la tine, umila. Aduci zambetul pe chipul meu si stiu ca maine voi plange!

Acestea sunt cele 5 limbaje ale iubirii pe care tu, iubirea mea din adolescenta, nu le-ai inteles, dar le-ai simtit mereu!

Un articol de Anca Ciobanu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri