Astazi arati chiar mai bine decat aratai ieri! Nu esti deloc ciufulita sau da, sa zicem ca parul imi atarna aiurea partea stanga, dar parca asta te face parca si mai frumoasa. Imperfecta asa cum esti, esti splendida.

Buna dimineata, draga mea. Bravo! Bine! Bine te-am gasit din nou! Sufletul meu nu stie sa spuna prea multe vorbe mari sau alese, in fiecare dimineata rosteste aceeasi placa ca un pick-up stricat. Astazi arati chiar mai bine decat aratai ieri! Nu esti deloc ciufulita sau da, sa zicem ca parul imi atarna aiurea partea stanga, dar parca asta te face parca si mai frumoasa. Imperfecta asa cum esti, esti splendida. In oglinda, arati chiar mai nu stiu cum decat in realitate. Cu toate acestea, in virtutea unor reguli pe care le-am deprins de ceva timp in urma, eu zic ca ar trebui sa te piepteni.

Clateste-ti bine ochii. Ai atatea lucruri de privit pe ziua de astazi si frumusetea lor trebuie sa le surprinda pe toate. Sunt cateva riduri care parca s-au adancit mai mult decat in urma cu doua zile, dar cine le mai vede in afara de mine? Poate doar cei care ai personal ceva cu mine. Hai sa le arunc totusi cateva grame din potiunea antiaging ce promite miracole. Este randul cantarului sa aduca confirmarea in cifre. Hopa sus pe el! Chiar trebuia sa apelez la el ca sa aflu ceea ce stiam deja? Am ajuns de ceva timp la greutatea ideala si ma mentin in continuare increzatoare si optimista pe pozitii.

Dar unde o fi sotul meu? Chiar daca nu are niciun sens, cafeaua mea nu ar iesi in vecii vecilor amin cu aroma ei de vis si de poveste, jur ca de data viitoare o sa ma trezesc eu inaintea lui. Este inadmisibil si logic ceea ce faci! Ar trebui sa-ti fie putin asa rusine... La varsta ta sa adori in halul asta sa te lasi rasfata?... Da, de ce nu? Trebuie sa-mi primesc saruturile de despartire de peste zi, ca sa pot sa impart si eu dragoste in stanga si in dreapta atunci cand ne intalnim seara din nou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Gatesti minunat ca de obicei, dar totusi cred ca de data asta ar trebui sa te grabesti. In ritmul asta Ana nu o sa ajunga niciodata in timp la gradinita. Parca te laudai ca esti tanara, frumoasa si plina de speranta. Tineretea poate sa faca toate lucrurile deodata... Si eu pot! Am preparat cel mai bun mic dejun existent vreodata. Iata, ca de obicei, sunt gata la timp si gata sa-mi iau zborul spre cel mai deosebit loc de munca al tuturor timpurilor. Ce daca zborul tau e intrerupt de claxoane, ocazional de ciocniri si injuraturi, de sirul de masini ce asteapta luminita de la capatul tunelului, de nervii unora ca tine care nu mai stiu sa se controleze? Nu stii doar ca limba romana este plastica in orice imprejurare si capabila sa suporte strident sau mai potolit, de la caz la caz, toate frustrarile pamantului?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri