18 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 65 share-uri

Când soția sa și-a pierdut vederea, un bărbat a găsit o modalitate uimitoare de a o face pe aceasta să își găsească din nou interesul pentru viață și să iasă din depresie.

A plantat în fața casei o pajiște plină cu flori movalii și frumos mirositoare, pentru ca, soția lui să se bucure de mireasma florilor, chiar dacă nu mai poate să le vadă.

Aceasta este povestea soților Toshiyuki și Yasuko Kuroki din Japonia, care a fost aflată în întreaga lume. Datorită expunerii mediatice, acum, superba pajiște cu flori delicate a început să fie un punct de atracție pentru vizitatori.

”Fiecare zi este o călătorie iar această călătorie este acasă.”― Matsuo Bashô

Vedeti in clipul de mai jos, un clip cu faimoasa gradina creata de domnul Toshiyuki Kurok, pentru sotia lui.

Cei doi fermierei, Toshiyuki și Yasuko Kuroki aveau o căsnicie fericită de treizeci de ani împreună, până în momentul când nenorocirea a lovit această familie – Yasuko și-a pierdut vederea din cauza diabetului. Din acel moment, soția sa a început să nu mai simtă entuziasm sau bucurie pentru viață, petrecându-și tot mai des, timpul în interiorul căsuței lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Foto: Shutterstock/ jumoobo

ÎN GRĂDINA DRAGOSTEI

Într-o zi, în timp ce se afla la câmp, Toshiyuki a observat o floare că în japoneză se numește shibazakura – floare de o culoare intensă, un movaliu plăcut. Când a ridicat floarea sa o admire, s-a gândit că soția lui nu poate să o vadă, dar parful florii a făcut să înflorească și în mintea lui o idee. S-a gândit să îi redea fericirea soției sale, plantând această floare în fața casei.

În doi ani, pământul din fața casei lor s-a transformat într-un câmp minunat de flori frumos parfumate.

În opinia noastră, aceasta este cea mai frumoasă declarație de dragoste despre care am auzit vreodată!

La atingerea iubirii, oricine devine poet. - Platon

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Shibazakura este o plantă care înflorște de la mijlocul lui aprilie până la sfarsitul lui mai, se intinde si asterne un covor roz-movaliu bucurând privirile tuturor. Este o floare foarte iubită în Japonia iar petale sale amintesc de cele ale florii de cireș. Shibazakura are mai multe nuanțe, de la alb, la roz și violet deschis.

Foto homepage: Shutterstock/ Ear Iew Boo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri