Sa nu ne mai gandim la trecut! Sa-l izgonim, sa-l inchidem undeva, sa-l ferecam bine sa nu mai poata iesi vreodata, sa nu mai poata sa ne faca vreun rau. Sa ne intoarcem la prezent.

Esti singura, tu cu tine insati. Te privesti in oglinda. Nu s-au schimbat multe in ultimii ani. Esti la fel, poate doar cu vreo doua - trei kilograme in plus si vreo doua - trei riduri noi. Dar astea nu constituie o problema, le poti remedia usor: cateva exercitii fizice, o dieta, un fond de ten bun, un mascara, un lip-stick si pacalesti trecerea timpului cat ai clipi. Dar sufletul? Pe el il poti oare pacali? Nu prea cred.

Pentru el nu exista niciun fond de ten care sa-i acopere fisurile, niciun mascara si niciun lip-stick care sa-i dea stralucire. Singura care ii poate vindeca ranile, care ii poate alina durerea si care ii poate aduce fericirea este dragostea. Dragostea impartasita face minuni: risipeste indoielile, alunga teama, readuce speranta, sporeste motivatia. Dar daca ea intarzie sa apara sau apare, dar intr-o alta forma decat ne-am dori-o noi, fara nici cea mai mica sansa de materializare, ce-i spui sufletului? Sa infrunte realitatea si sa nu inceteze sa spere. Probabil ca asta e singura arma care te poate ajuta si care face ca viitorul sa nu mai para atat de sumbru...

Stroe Diana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri