Câteva sfaturi despre cum să alegi floarea perfectă în funcție de personalitatea femeii dragi.

Fie că se apropie ziua ei de naștere sau vrei doar să o surprinzi cu un buchet de la o florărie online în București cu livrare, un lucru e sigur: femeia iubită din viața ta va aprecia cu siguranță un buchet colorat și plin de parfumuri dulci. Însă ca să fii sigur că îl alegi pe cel perfect, noi ți-am pregătit un articol în care îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegi floarea perfectă în funcție de personalitatea femeii dragi.

Laleaua

Un buchet de lalele va fi o alegere perfectă pentru femeile cărora le plac lucrurile simple și tradiționale. În plus, aceste flori sunt și mai ieftine și rezistă mai mult într-o vază deși noi îți recomandăm să o surprinzi pe cea iubită cu o lalea în ghiveci. Ce să mai, nu ai cum să dai greș cu aceste flori minunate în culori pastelate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Foto: Unsplash

Crin Peruan

Crinul Peruan (sau Alstroemeria) este o floare veselă și parfumată, într-o frumoasă culoare roz cu accente galbene. Aceste flori simbolizează devotamentul și reprezintă modalitatea perfectă de a-i sugera asta persoanei iubite. Iar dacă vrei să faci o impresie cu adevărat specială, îți recomandăm să îi oferi un buchet de Alstroemerii într-un vas delicat din porțelan.

Floarea-soarelui

La fel ca soarele, această floare veselă reprezintă căldura, prospețimea, bucuria și, mai ales, loialitatea. Iar galbenul aprins emană doar pozitivitate și îi va însenina cu siguranță ziua iubitei tale. Iar în ciuda faptului că au devenit destul de populare în ultimii ani, sunt totuși puțin mai unice și mai speciale decât trandafirii. În plus, aceste flori vor rezista până la două săptămâni iar când se usucă, tot au o frumusețe aparte.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Iris

Irișii au simbolizat dintotdeauna credința, speranța și roialitatea. Cât despre florile violet, acestea nu sunt atât de comune, reprezentând un cadou cu totul și cu totul aparte. Iar dacă vrei să ieși puțin din tiparele clasice de alb și roz, o floare violet va fi alegerea perfectă pentru o femeie sofisticată și elegantă.

Orhideea

Aceste flori rare și unice au fost dintotdeauna simboluri ale puterii, frumuseții și iubirii. Dăruiește-le unei femei care adoră luxul și eleganța. În plus, dacă o oferi într-un ghiveci, o orhidee îi va bucura și înveseli casa celei dragi mult timp de acum înainte.

Anemona

Aceste flori colorate sunt perfecte pentru o femeie independentă și loială. Una dintre cele mai frumoase flori ale primăverii, anemona vine într-o varietate de culori perfecte pentru a fi combinate în buchete delicate și pline de viață.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Frezia

Ce poate fi mai frumos decât un buchet dulce de frezii? Sunt perfecte pentru femeile fine și delicate care apreciază frumosul și arta. Când oferi un buchet de frezii, oferi cele mai populare flori ale primăverii al căror parfum va umple o întreagă cameră.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri