Urări de Paște: mesaje frumoase pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia sărbătorilor pascale

5 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Vă oferim o colecție deosebită cu urări și mesaje de Paște sensibile și pline de emoție care vor bucură sufletul tuturor celor pe care îi aveți aproape. Paște Fericit, cititoarelor și cititorilor noastri!

Sărbătorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp valoros alături de cei dragi și în același timp de a fi alături cu gândul de cei care nu ne sunt aproape fizic. Te invităm să selectezi un mesaj de Paște pentru fiecare persoană care contează pentru tine.

Mesaje de Paște pentru prieteni

Prin intermediul mesajelor pe care le vei trimite prietenilor tăi de Paște, vei transmite nu doar cuvinte, ci împreună cu acestea, lumina și grația Divină.  

1. În noaptea Învierii, când clopotele băț, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT! Paște fericit!

2. Fii recunoscător fiindcă Iisus ne-a dat o nouă șansa de a deveni oameni mai buni! Hristos a Înviat și Paște fericit alături de toți oamenii dragi din viață ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

3. Paștele este binecuvântarea Domnului pentru întreaga Lume. Este modul prin care El ne-a spus că iubirea, sacrificiul, speranța sunt cea mai de preț avuție. 

Foto: Shutterstock/ Jacob_09

4. Fie ca învățătura Învierii și Sărbătoarea Paștelui să îți inunde sufletul!

5. Sper să ai un Paște binecuvântat, alături de toți oamenii pe care îi iubești. Fie că zâmbetul să nu îți dispară niciodată de pe chip, iar speranța să fie acolo, în inima ta, în orice clipă. Ai încredere în Măreția Divină! Hristos a Înviat!

6. Dumnezeu să va dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas.

7. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să va aducă în case Lumina, Dragoste, Înțelegere și Sănătate! Hristos a Înviat!

8. Paștele ne aduce zâmbete, Paștele ne aduce fericire, Paștele ne aduce bine-cuvântările lui Dumnezeu, Paștele ne aduce iubire și prospețimea primăverii. Paște Fericit ție și întregii familii!

9. Fie că această Duminică de Paște să îți inspire speranța, fericire, prosperitate și abundență! Ai încredere în bunătatea Divină, ai încredere în grația și frumusețea ce cuprinde întreagă Lume, odată cu Învierea Domnului! Paște Fericit!

10. Paștele ne dă speranță pentru fiecare zi pe care o trăim pe acest Pământ! Paștele ne amintește despre sacrificiul suprem pe care l-a săvârșit Fiul Domnului, din iubire pentru oameni. Caută în sufletul tău, bunătatea aceea pe care a sădit-o în adâncul nostru, existența lui Iisus! Îți doresc un Paște Fericit! Celebrează fiecare zi, ca și când această ar fi o zi sfântă a Învierii!

11. Celebrează viață ta și a celor pe care îi iubești. Fie că acest Paște să va aducă mai aproape, să va facă mai calzi și mai luminoși! Hristos a Înviat!

12. Învierea lui Hristos este celebrată de farmecul fiecărei flori deschise, de căldura fiecărei raze de soare și de bogăția verdelui primăverii. Bucură-te de această zi minunată și de bine-cuvântarea Paștelui! Hristos a înviat!

13. Paștele este bine-cuvântarea Domnului pentru întreaga Lume. Este modul prin care El ne-a spus că iubirea, sacrificiul, speranța sunt cea mai de preț avuție. Fie că învățătura Învierii și Sărbătoarea Paștelui să îți inunde sufletul!

Îți recomandăm și: 5 învățături de la Iisus Hristos de care vom avea mereu nevoie în viața noastră

Citește mai departe pentru mesaje de Paște pentru colegi >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri