25 Iunie 2009 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cu cat respingi mai mult un barbat si ii demonstrezi ca nu se poate, cu atat mai mult va incerca sa te cucereasca.

De ce ne sunt barbatii indiferenti? Pentru ca asta este calea cea mai simpla, sigura si definitiva catre inima unui barbat. Chiar daca nu simti asta, cel putin asa sa le arati si asa sa ii arati celui pe care il iubesti cel mai mult sau mult de tot! Este o regula de trei simpla. In iubire suntem toti, cu mic, cu mare, barbati si femei, niste copii prosti. Atat de sinceri, ca ne jucam cu sinceritatea. Atat de naivi ca trebuie sa gasim pe cineva sa ne spuna ca tot ce-i mult strica. Strica rau prea multa pasiune, prea multe sentimente puse in joc, prea multi fluturi in stomac, prea mult entuziasm, prea multa incredere... Suferi rau daca la un moment dat se intampla sa nu le mai ai.

Cand Ama (bunica de 70 de ani) mi-a spus ca unui barbat nu trebuie sa-i arati, sa-i spui, sa-i demonstrezi ca tii enorm de mult la el chiar daca asa e. Indiferent de modalitatea prin care faci asta, m-am hlizit de gura mea aproape ca a atins urechile. Credeam ca toate bunicile, in afara de a mea, sunt demodate. M-am intristat atunci sa aflu ca nici a mea nu a fost exceptia. Dupa ce te-ai asigurat ca ai inchis toate caile de acces spre tine, lasa si o ferastruie deschisa, imi spunea. Daca barbatul iti place, nu il respinge in totalitate. Nu zau, dar cum sa patrunda un barbat matur printr-un ciob de oglinda? Nu se injoseste? Poate are nevoie de covor rosu, poate are nevoie sa stie ca este primit, adorat, acceptat, visat, iubit. Mult si bine, ca tu esti in stare sa iubesti la infinit. Si vrei, si poti. Tu, da. Dar un barbat? Pana cand?... Poate chiar trebuie sa fii sincera cu tine si cu el si sa-i spui exact ceea ce simti. Cine nu are insa asa batrani intelepti, sa si-i faca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Revenim la noi si la barbatii nostri... Daca noi ii tratam cu indiferenta, ei nu vor mai fi indiferenti. Daca ne sunt indiferenti si ii pastram la distanta, inseamna ca nu ii vrem. Daca nu ii vrem si dupa discutii seculare se prind si ei ca nu prezinta interes, inseamna ca vor face tot posibilul pentru a starni si cea mai mica urma de interes. Chit ca fac pe penibilii si vor sa provoace baltoci intr-un pahar cu apa. Cand vad ca nu iti pasa, sar de trei metri in sus sa schimbe ceva in privinta asta. Flori, mesaje siropoase la miez de noapte, declaratii valabile pentru eternitate si dincolo de ea, etc. Cu tot tacamul pus pe masa!

Daca te vad ca iti pasa, ai incurcat-o. Nu in majoritatea cazurilor, dar in multe dintre ele! Te afli intr-un mare pericol de a fi sedusa si abandonata, lasata cu buzele tremurand, regretandu-ti lipsa de prefacatorie si ca nu ai ascuns ceea ce era evident. Cu coltii infipti in gatul pradei, vanatorul nu isi mai gaseste prada atragatoare. Din instinct si instantaneu, ochii sai se orienteaza catre o alta. Barbatii au un al saselea simt atunci cand vine vorba de mirosirea vulnerabilitatii. Cand o simt cu amandoua narile, se sperie mai rau ca iepurele de umbra lui. In multe dintre cazuri, fug cat ii tin picioarele.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri