24 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Spiritele Razboinice sunt acei oameni stralucitori, cu o forta teribila de a iubi viata chiar si in cele mai grele conditii ale ei, acei oameni care ne uimesc prin determinare si prin exemplu personal.

Totodata, un Spirit Razboinic este atasat cu fervoare de notiunea de dreptate si justitie. Un Spirit Razboinic este dispus sa mearga pana in panzele albe sau sa duca multe batalii pierdute in numele dreptatii. Fiindca el crede din tot sufletul in dreptate, fiindca nu suporta nedreptatea, fiindca nu vrea sa fie o victima, fiindca stie sa lupte in numele sau si in numele celorlalti.

Unui Spirit Razboinic nu ii va fi teama niciodata sa isi exprime opiniile, indiferent de consecinte sau amenintari. Nu se fereste sa faca compromisuri, dar nu isi poate compromite sufletul si nu se poate dezice de ceea ce gandeste. Este extrem de onest cu el insusi si cu ceilalti.

Foto: Zolotarevs /Shutterstock

Un Spirit Razboinic isi asuma propriile lectii de viata si isi accepta cu demnitate conditia. El si-a propus sa nu faca din durerea sa o povara pentru ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Razboinicul are o intuitie foarte bine dezvoltata si isi urmeaza intotdeauna vocea inimii, indiferent de ceea ce ii spun ceilalti. El nu se conformeaza normelor si prejudecatilor sociale si se lasa ghidat in alegerile sale de ceea ii sopteste intuitia.

Un Spirit Razboinic este dispus sa invete lucruri noi si sa urmeze carari noi, chiar daca nu au mai fost calcate pana atunci.

Fricile nu sunt straine de nimeni si chiar si Spiritele Razboinice le cad prada deseori. Cu toate acestea, ele reusesc sa faca tot ce le sta in putinta pentru a le accepta si a le imblanzi. Spiritele Razboinice reusesc sa patrunda pe teritorii la care altii nici nu indraznesc sa viseze, isi imping constant limitele, isi traiesc potentialul lor complet.

"Un razboinic spiritual este o persoana care infrunta temerile, minciunile, convingerile false sau judecatile care creeaza suferinta si nefericire in viata sa. Este un razboi care are loc in mintea si inima unui barbat sau ale unei femei. Adevarul si iubirea neconditionata sunt de partea cealalta a acestor batalii. Din punctul meu de vedere, Iisus Hristos a fost cel mai mare dintre Razboinici. El a avut curajul, disciplina si deschiderea de a Iubi neconditionat chiar si atunci cand era respins si persecutat fizic in zilele sale. Chiar si atunci cand corpul sau era in durere fizica, singurele emotii pe care le-a creat si exprimat erau de dragoste si compasiune. Nu a folosit niciun argument pentru a uri sau a judecata. Iar aceasta este o desavarsire extraordinara. Iar daca el a putut iubi in incercarile sale, atunci putem invata si noi sa iubim neconditionat in incercarile noastre", ne ofera o definitie superba a acestor spirite luptatoare site-ul www.toltecspirit.com.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Foto homepage: Saveliev Dmytro /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri