24 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Una dintre discutiile care prevaleaza in grupurile mele de prietene este despre frustrarea noastra ca barbatii care ne propun intalniri se comporta foarte imatur, sunt lipsiti de imaginatie si de sarm.

5. "Baieteii" sunt intimidati de femeile destepte – barbatii sunt stimulati de astfel de femei

Daca este nesigur cu privire la intelectul sau, nu se va incurca cu femeie desteapta. Un baietel sta in zona lui de confort, in timp ce un barbat matur se simte provocat de o femeie desteapta.

6. "Baieteii" fac promisiuni pe care nu le pot tine – barbatii spun si fac.

Una dintre cele mai mari greseli pe care le-am facut vreodata, recunoaste Adam LoDolce, a fost sa ii spun te iubesc unei femei, cand de fapt nu simteam acest lucru. Un barbat matur ii va spune unei femei ce simte si cand simte acest lucru. Si daca sentimentele nu sunt acolo, nu o va minti.

Fotyo: Pexels/ Adrianna Calvo

7. "Baieteii" evita orice situatie in care ar putea sa fie respinsi, in timp ce barbatii isi infrunta fricile si incearca

Iata cum sta treaba, si baieteii si barbatii detesta sentimentul de a fi respinsi; indiferent cine ai fi, respingerea nu e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Singura diferenta este ca un barbat matur isi va infrange frica fiindca… fiindca esti o persoana pentru care merita sa incerce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

8. "Baieteii" nu isi stabilesc prioritati, in timp ce un barbat matur realizeaza ce este important pentru el, iar pe tine te transforma intr-o prioritate

Un barbat matur vrea sa isi petreaca timp cu oamenii la care tine. Iar daca se intalneste cu tine, inseamna ca tine la tine. Va vrea sa fie cu tine si doar cu tine.

9. "Baieteii" te fac sa te simti prost, barbatii te incurajeaza si te sprijina

Baieteii speriati vor incerca sa anuleze o femeie, vor incerca sa o faca sa se simt mizerabil, activandu-si propriul sistem de aparare. Dar un barbat matur intelege ca va creste si el alaturi de o femeie care se dezvolta langa el.

Idee de articol via The Good Men Project


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri