Daca vrei o iubire care sa-ti tina de cald si in zilele friguroase de iarna, fugi cat te tin picioarele de iubirea de-o vara.

O astfel de iubire te face sa te simti vie, sa respiri sa pulsezi, sa fii una cu mare, sa ai puterea sa arunci cate un val si slabiciunea de a te lasa prinsa de urmatorul. Iubirea de care vorbesc m-a asteptat la malul marii si mi-a zambit in plin soare. Cand am intalnit-o, nu am stiut ce sa-i spun. O cautam de mult pe alte plaje, prin alte locuri aflate mai aproape si mai la indemana. Avea parfum de aer sarat si miros proaspat de briza, parul saten, maini puternice si un ten alb, usor bronzat. Nici nu imi pare rau, nici nu sunt trista, nici nu am ramas prinsa in amintiri, nu regret, nu am remuscari. M-a prins de mana si mi-a zambit. Nu m-a intrebat daca o sa fiu suparata cand totul se va fi sfarsit. Nici n-a mentionat ceva de un inceput. Nici nu m-am sinchisit sa aflu, dar am stiut. Cine a dorit sa stie mai mult decat atat? Cuprinsul incepuse sa fie ametitor. A fost mai mult decat atat ceea ce m-a cuprins...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Vara mea a tinut 14 zile, dar zambesc cand imi amintesc si ma cutremur de cat de frumos a fost. Cum arata rasaritul alaturi de o persoana pe care stii ca s-ar putea sa nu o mai revezi vreodata? E si cum ai trai clipa stiind ca nu o sa mai existe o alta. Cum arata apusul reflectat identic in apa sufletului a doua persoane pe care apusul, mai mult decat orice le aduce laolalta? Cum sunt noptile cand te grabesti sa sorbi iubirea cu foamea muribundului? Ca o ploaie calda de vara... Dar... cum e cand soarele intra in nori si nu mai iese de acolo, cand ploaia nu mai conteneste din lovit? Iti dai seama ca visul tau frumos s-a implinit si a ars pana s-a consumat. Atunci razi fericit si intinzi mana dupa el, dornic sa-l mai vezi lucind inca o data. Pentru mai mult timp, poate pentru o viata, poate mai mult decat pentru un simplu si singur anotimp. Tot atunci, pentru prima oara, iti vine sa tipi. Ti-ai dori ca si vara viitoare sa fie tot ca vara asta. Si strainul cunoscut ale carui brate te-au strans nopti la rand sa fie din nou aici.

Acum, curg valurile peste visul tau de-o vara. Apa il matura si il ia la puricat. Il ingroapa nisipul. Iubirea ramane doar ca amintire pe o plaja goala si in sufletul tau. Nimeni nu o sa-i mai stie secretul in afara celor care au trait-o. Poate doar marea.... Dar cate miliarde de visuri, identice cu ale tale, nu a scufundat?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri