21 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Adesea, in loc sa ne aduca clipe de relaxare si distractie alaturi de cei apropiati, din variate motive, sarbatorile sunt adesea si o sursa de stres. Iata ce poti face pentru a limita efectul stresant al Sarbatorilor de Iarna.

3. Lasa de la tine

Daca crezi ca esti o persoana spirituala, mergi si petrece timp cu familia ta. – Ram Dass

Sa petrecem timp in familia reunita, poate fi realmente o sursa de stres. In mod particular, membrii familiei pot accesa in noi aspecte vulnerabile. Iata de ce este important sa ne pregatim psihic inaintea sarbatorilor.

Pastreaza-ti buna dispozitie si calmul. Aceste sarbatori pot fi si o oportunitate pentru tine de a incerca sa mai aplanezi dinconflictele sau neintelegerile pe care le aveai cu un membru al familiei sau cu un prieten.

Craciunul si sarbatorile de iarna semnifica pana la urma nevoia noastra de a fi impreuna in pace si intelegere. Trateaza-i pe toti cu multa compasiune si bunatate, imprastie in jurul tau energia pozitiva si zambeste cat mai mult!

Foto: Pixabay

4. Concentreaza-te pe ceea ce este cel mai important

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Daca in general sarbatorile de iarna sunt mai degraba o sursa de stres pentru tine, incearca chiar de azi sa schimbi acest lucru.

Meriti sa ai cateva zile de buna-dispozitie si relaxare! Perioada aceasta ar trebui sa fie incununata de sentimente pozitive, momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi si contabilizarea tuturor realizarilor pe care le-ai savarsit in anul ce abia s-a scurs.

5. Aminteste-ti sa… respiri!

Sarbatorile de iarna sunt de cele mai mult ori o sursa de stres si anxietate. Ori de cate ori simti cum aceste emotii te coplesesc, aminteste-ti sa te opresti din absolut tot ce faci!

Iti propunem acest exercitiu de respiratie: Respira si numara pana la 4, expira numarand pana la 4. Repeta acest ciclu de inspiratie si expiratie pentru cateva minute. Este un exercitiu cu un efect de calmare si energizare.

Sarbatorile sunt menite pentru a fi un moment de bucurie si relaxare. De ce sa nu profitam la maxim de aceasta perioada a anului?

Împreună în arte și simțiri


Foto: JESHOOTS.com; Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri