7 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 414 share-uri

Pascal Campion pune accent asupra bucuriilor marunte ale vietii si prin ilustratiile sale a reusit sa surprinda magia din viata de zi cu zi a unui cuplu, inspirandu-se din relatia profunda pe care o are cu sotia sa, Catrina.

Am facut cunostinta cu ilustratiile artistului Pascal Campion, un artist francez-american ce locuieste in California, prin intermediul unui articol publicat pe Bored Panda si recunosc ca m-au cucerit iremediabil. Fiindca am vrut sa vad si mai multe, am ajuns astfel pe pagina de Facebook si de Instagram a artistului si am intrat in atmosfera magica a iubirii si a vietii de cuplu de zi cu zi. Mi-a placut tare mult ideea pe care vrea sa o transmita Pascal Campion, aceea ca daca avem iubire, intelegere si armonie, viata pare infinit frumoasa, chiar si in momentele ei absolut banale.

Artistul pune accent asupra bucuriilor marunte ale vietii de cuplu si a reusit sa surprinda magia din viata de zi cu zi a unui cuplu, inspirandu-se in schitele sale din relatia profunda pe care o are cu sotia sa. Ilustratiile lui Pascal Campion sunt insufletite, emana dragoste si caldura si vorbesc despre legatura frumoasa dintre el si sotia sa Catrina, cu care este casatorit de 10 ani. Impreuna, cei doi au trei copii, o fetita in varsta de 9 ani si 2 baieti (gemeni) in varsta de 6 ani.

“Momentele marunte sunt la fel de importante ca momentele mari”, declara Campion...

Si la urma urmei, in ciuda banalitatii vietii, ce poate fi mai frumos decat sa il tii de mana pe cel iubit in timp ce mergeti impreuna prin parc sau prin viata, sa stati unul langa altul vorbind despre nimic si despre toate in timp ce priviti cerul plin de stele, sa strabateti strazi necunoscute impreuna, sa faceti un infinit de chestii impreuna, dar si separat, sa va treziti unul langa celalalt, sa va imbratisati si sa va tineti in brate, sa va sprijiniti reciproc atunci cand este cazul, sa radeti si sa va prostiti impreuna, sa gatiti impreuna, sa il/o privesti gatind cu dragoste pentru tine,sa aveti momente frumaoase impreuna, sa nu faceti nimic impreuna, sa va ajutati reciproc, sa fiti acolo unul pentru celalalt, sa va iubiti, sa va sarutati, sa vorbiti despre cate in luna si in stele, sa luati o cina romantica impreuna, sa faceti minuni impreuna si sa le cresteti impreuna? Aceasta este fata cea mai frumoasa a iubirii.

Va invitam sa cateva dintre ilustratiile publice ale lui Pascal Campion pe contul de Contul de instagram pascalcampionart
 

Foto homepage: By izverg_n /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri