2 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 101 share-uri

Sharon Stone a trecut prin mai multe experiente de viata care au facut-o sa fie persoana care este astazi. Atragatoarea actrita ne dezvaluie ce inseamna frumusetea adevarata, care sunt beneficiile varstei mature si care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata:

Nu cred ca un simplu machiaj si o coafura potrivita sunt suficiente pentru a face o femeie cu adevarat frumoasa. O femeie frumoasa radiaza atunci cand intra in incapere caci este plina de viata si de experienta.

Realizeaza ca atunci cand esti la varsta a doua, ai sansa unei a doua cariere, unei alte iubiri, unei alte vieti…

Stiti, am zile in aceasta lume cand ma simt bine si vitala si zile cand ma simt atat de abatuta ca vreau sa imi jumulesc parul din cap.


Sharon Stone in 2017; Credite foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Mananc corect, dorm, fac exercitii, sunt fericita. Am o familie frumoasa, prieteni minunati. Aleg lucrurile bune. Aleg lucrurile fericite, sanatoase. Nu aleg lucrurile rele, nesanatoase, nefericite.

De fiecare data cand fac exercitii, fac ceva diferit in functie de zona care trebuie sa fie pusa in miscare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ghid pentru alegerea mobilierului interior Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi

Oamenii nu isi schimba comportamentul decat atunci cand cand acest lucru face diferenta pentru ei.

Cred ca ma imbatranesc, dar ma bucur de proces…

Inteleg cum este sa te duci la spital si sa nu mai existe nicio solutie si niciun medicament si cel mai bun lucru pe care sa il poti face pentru cineva este sa ii oferi compasiune…

Ma bucur de anii mei, ma bucur de viata mea, ma bucur de familia mea. Sunt pur si simplu fericita – o persoana fericita.

Pacea exista cu adevarat. Exista in inimile si in sufletele noastre.

A fi vedeta nu mai este combustibilul sufletului meu. Aspectele mai profunde ale vietii mele sunt cele care ma hranesc. Si realizez ca sunt mai mult decat binecuvantata.

Foto homepage si poza media: Shutterstock; Credite foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri