10 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 27 share-uri

#Dichisar se intoarce! Dupa 6 luni in care am avut timp suficient sa ni se faca foarte, foarte dor, ne regasim pe 14-15 octombrie la timpuri Noi Square, intr-un spatiu nou si cu totul aparte in Bucuresti, ce va gazdui de acum inainte Impact Hub Bucuresti si atmosfera de care ne-am indragostit cu totii la #Dichisar

comunicat de presa:

#Dichisar de Toamna se intampla in weekend-ul 14-15 Octombrie, 10:00-20:00, la Timpuri Noi Square in noul sediu Impact Hub Bucuresti (cladirea 2, et.1, Splaiul Unirii 165). Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo!

INTRARE GRATUITA | Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

#Dichisar se intoarce! Dupa 6 luni in care am avut timp suficient sa ni se faca foarte, foarte dor, ne regasim pe 14-15 octombrie la timpuri Noi Square, intr-un spatiu nou si cu totul aparte in Bucuresti, ce va gazdui de acum inainte Impact Hub Bucuresti si atmosfera de care ne-am indragostit cu totii la #Dichisar.

Ca sa ne simtim ca acasa, ii aducem cu noi pe toti cei ce ne-au fost alaturi de la inceput, oameni #misto care vin la pachet cu povestile si talentul lor. Ei sunt cei ce au crezut in #Dichisar de la inceput, si-au convins toti prietenii sa ne descopere, au zambit cald si deschis fiecarui nou venit, au setat standardele si ne-au dat curaj sa credem si noi in Dichisar la fel de mult ca ei. Urmariti evenimentul Facebook pentru a le descoperi povestile si invitati-va toate prietenele — e party de casa noua! Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

5 motive sa nu ratezi editia #Dichisar de Toamna

1. ATMOSFERA | Daca nu ai mai fost pana acum la #Dichisar, ti se vor reseta standardele. E targul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. BRUNCH & COFFEE | Scuza perfecta sa-ti scoti prietenele din casa. Coftale tine barul sus, acompaniat de creatori de prajituri, macaroons, tarte si alte delicii artizanale fara rusine.

3. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. si mai ales pentru tine.

4. EXPOZANtII | Oameni #misto, talentati si cu picioarele pe pamant. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Vino devreme, sa ai timp de vorba.

5. TOMBOLA CU MULtUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpara de la #Dichisar, donate de designerii prezenti. Cui nu-i plac cadourile?

14-15 Octombrie, pe muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie. Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri