10 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Iti poti folosi creierul fie in favoarea ta, fie in defavoarea ta. In incercarea de a ne proteja, creierul uman reuseste insa sa ne tina pe loc in anumite aspecte ale vietilor noastre. Sa invatam sa ne folosim creierul in favoarea noastra necesita constientizare si exercitiu.

3. Creierul tau invinuieste pe toata lumea in afara de tine

Unul dintre cele mai dificile lucruri in viata este sa admitem ca am gresit. De ce? Pentru ca acest lucru ne forteaza sa avem o privire mai atenta asupra noastra si inseamna sa ne anulam egoul, sa ne ajustam comportamentul sau credintele pentru a nu mai repeta o greseala similara.

Creierul alege mai degraba sa nu puna efort in asa ceva si alege sa arate catre alta persoana, situatie sau deznodamant ca sursa a acestei greseli, astfel incat tu sa poti afirma cu detasare – „Nu a fost vina mea!”.

Solutia: Reaminteste-ti constant ca si greselile sunt parte fireasca a vietii si ca este sanatos sa le admiti, caci in felul acesta iti cladesti, pas cu pas, o mai buna versiune a ta. Sa faci o greseala nu te vulnerabilizeaza; ceea ce iti ia din putere este sa nu gestionezi o greseala intr-un mod eficient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

 

Foto: Shutterstock

4. Creierul tau te intemniteaza in capcana muncii

Brian Tracy, coach, le reaminteste adesea oamenilor ca secretul productivitatii este sa isi inceapa ziua cu cea mai dificila si provocatoare treaba pe care o au de facut. Pe de alta parte, creierul incearca sa ne convinga sa facem exact invers – adica sa punem de-o parte ceea ce ne este inconfortabil in favoarea celor mai facile si neinsemnate lucruri pe care il avem de facut

Solutia: Incepe mereu cu cel mai dificil lucru pe care il ai de facut intr-o zi. Vei vedea cat de reconfortant te vei simti si cat de productiv/a vei fi daca iti insusesti acest obicei. Mai mult decat atat, in acest fel vei reusi sa iti cresti increderea si respectul de sine.
 

Via www.mindmovies.com
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri