28 August 2017 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Iata o lista cu opt discursuri TED care te vor pune pe ganduri bune si pe drumuri!

7. Cand nu te simti in largul tau cu strainii, gaseste linistea de care ai nevoie

De la Susan Cain vei afla ca pentru o masa de oameni ce insumeaza intre o treime si jumatate din populatia lumii gandul socializarii ii infioara. Si se refera in special la introvertiti. Da, calatoriile par mai degraba experiente zgomotoase si cu oameni care vorbesc vrute si nevrute agitandu-si mainile. Dar nu este asta oare un stereotip? Pentru cei care fac pasi inapoi la gandul plecarii intr-o calatorie, Cain lanseaza un optimist „e perfect asa cum esti!” si vorbeste despre un alt tip de calatorie – cea cu liniste, axata pe interiorizare si pe timp petrecut cu sine, la fel de pretioasa ca oricare alta.

8. Cuvantul „acasa” capata o mie de valente

Pico Iyer are radacini indiene, este nascut si educat in Anglia, isi plateste taxele in Statele Unite si isi simte sufletului in Japonia mai mult decat in oricare alta parte. Vorbeste despre lume folosind cuvinte marete, articuland idei puternice, pe o voce calda. Iyer crede ca timpurile pe care le traim sunt timpuri in care „acasa” nu ne mai leaga neaparat de un oras, de o limba sau de o tara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Descopera pe site-ul momondo.ro alte informatii utile despre calatorii la sectiunea Inspiratie, pe care sa le iei cu tine in bagaj la urmatoarea plecare.

Foto homepage: Patiwat Sariya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri