Traversezi o schimbare de energie? 20 de semne ca Sufletul tau este in plin proces de Evolutie si Trezire spirituala

25 August 2017 publicat în Lifestyle 35 share-uri

20 de semne ale sufletului care trece printr-o schimbare majora si se afla in plin proces de evolutie:

11. In viata ta incep sa aiba loc miracole – esti salvat dintr-un accident, un necunoscut te ajuta intr-o situatie critica sau urgenta, te trezesti cu un nou job din senin etc.

12. Manifestarile au loc mult mai frecvent si mai rapid – iti doresti ceva si in curand acel ceva se si intampla.

13. Incepi sa observi in jurul tau culori mult mai stralucitoare si mai vii – in flori, frunze, pe cer etc. Sunt un semn ca a ta capacitate de clarviziune se dezvolta.

Foto: Julia von Keller /Shutterstock

14. Simti ca si cum poti comunica, poti simti si poti invata lucruri pe care inainte nu puteai. Au loc conexiuni noi si profunde cu animalele, cu oamenii, cu plantele, cu cristale vindecatoare etc.

15. Incepi sa te eliberezi de patternuri dificile de gandire si comportament si sentimente de iubire, compasiune si bunatate ies la iveala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

16. Ai vise si chiar viziuni care pot insemna ca iesi din corpul tau fizic / din vechea ta viata.

17. Simti ca abilitatile tale empatice se ascutesc, iar sufletul tau (uneori chiar si trupul) “simte” intr-o anumita masura starile prin care trec ceilalti.

18. Ai mai multe vise neobisnuite, insufletite si simbolice decat in mod obisnuit.

19. Te eliberezi de energii mai vechi sau de ganduri si sentimente de care te agatai si care te impiedicau sa mergi mai departe, ceea ce te poate face sa te simti intr-un mic haos emotional. Este doar o perioada de tranzitie.

20. Incepi sa auzi o paleta mult mai larga de sunete decat inainte – in raza ta de frecvente incepi sa percepi sunete de o vibratie mai inalta sau mai joasa.

Sursa: www.amandalinettemeder.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri