12:07, 27 Iulie 2017 publicat în Lifestyle

Merita sa alegem in mod constient unde ne cazam in vacanta si, astfel, sa eliminam eventualele nemultumiri.

6. Schimbarea deciziei in ultimul moment

Optiunea de rezervare cu posibilitatea rambursarii costurilor este de obicei cu 5-10% mai scumpa decat rezervarea standard, dar datorita acesteia exista o oportunitate de a economisi pe termen lung. in primul rand, iti permite sa schimbi datele pentru perioada de sedere si, in al doilea rand, tine locul unei asigurari.

Daca rezervi o camera la costuri rambursabile, dar continui cautarea unui hotel si, la un moment dat, gasesti camera dorita la un pret mai bun, taxa de rezervare poate fi retrasa. Unele hoteluri iti permit sa schimbi rezervarea pana in ultima zi, astfel ca vei avea suficient timp sa gasesti optiuni mai ieftine daca doresti. Principalul lucru este sa citesti cu atentie regulile de rezervare impuse de hotel.

Citeste si:
Gala Matei Brâcoveanu 2020: 5 premii pentru tineri remarcabili
Gala Matei Brâcoveanu 2020: 5...

„Noi credem ca oricine este curios sa descopere lumea o poate face in mod independent, fara sa fie nevoie de un buget mare pentru asta. Daca planuiesti calatoria fiind bine informat, credem ca deja ai castigat curaj, timp si o experienta memorabila de partea ta. In continuarea acestui imbold, am lansat campania care premiaza calatorii care fac rezervare la hotelul dorit cu o vacanta fara griji si limite geografice”, spune Mircea Giurca, reprezentatul momondo in Romania.

Citeste si:
Reacțiile psihosomatice: Cum poate reacționa corpul la panica...
Reacțiile psihosomatice: Cum...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri