Merita sa alegem in mod constient unde ne cazam in vacanta si, astfel, sa eliminam eventualele nemultumiri.

6. Schimbarea deciziei in ultimul moment

Optiunea de rezervare cu posibilitatea rambursarii costurilor este de obicei cu 5-10% mai scumpa decat rezervarea standard, dar datorita acesteia exista o oportunitate de a economisi pe termen lung. in primul rand, iti permite sa schimbi datele pentru perioada de sedere si, in al doilea rand, tine locul unei asigurari.

Daca rezervi o camera la costuri rambursabile, dar continui cautarea unui hotel si, la un moment dat, gasesti camera dorita la un pret mai bun, taxa de rezervare poate fi retrasa. Unele hoteluri iti permit sa schimbi rezervarea pana in ultima zi, astfel ca vei avea suficient timp sa gasesti optiuni mai ieftine daca doresti. Principalul lucru este sa citesti cu atentie regulile de rezervare impuse de hotel.

„Noi credem ca oricine este curios sa descopere lumea o poate face in mod independent, fara sa fie nevoie de un buget mare pentru asta. Daca planuiesti calatoria fiind bine informat, credem ca deja ai castigat curaj, timp si o experienta memorabila de partea ta. In continuarea acestui imbold, am lansat campania care premiaza calatorii care fac rezervare la hotelul dorit cu o vacanta fara griji si limite geografice”, spune Mircea Giurca, reprezentatul momondo in Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri