25 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Spre deosebire de familia fizica pe care nu ne-o alegem, cu membrii familiei sufletesti alegem sa ne intalnim inca de la inceputul ciclului de nasteri. Ei sunt aceia care ne ajuta sa ne invatam lectiile de viata, sa evoluam, sa devenim mai buni si sa facem bine si in jurul nostru.
13. In prezenta fratelui de suflet, timpul devine cu adevarat relativ. Iti place sa vorbesti despre orice cu fratele tau sufletesc si impreuna pierdeti notiunea timpului. Puteti vorbi pret de ore si pare a fi trecut doar cateva secunde. Conversatiile cu el te ajuta sa te incarci energetic.

14. Te simti familiar si confortabil in prezenta fratelui tau sufletesc. Simti ca exista intre voi o conexiune sufleteasca pe care nu o poti explica, de cele mai multe ori constientizand-o chiar de la prima intalnire.

15. Emotional vorbind, va aflati pe aceeasi lungime de unda. Impartasiti de multe ori aceleasi ganduri, viziuni, perspective, poate un sistem comun de valori si convingeri sau visati la acelasi lucru.

Foto: Balefire /Shutterstock

16. Chiar daca sunteti despartiti fizic sau nu mai pastrati legatura pentru o perioada indelungata de timp, poate chiar si ani, atunci cand va intalniti reluati legatura la fel de firesc ca inainte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Conexiunea este la fel de puternica si naturala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

17. Trebuie mentionat si faptul ca legatura cu un membru al tribului sufletesc este mai mult una spirituala si ca atunci cand va intalniti nu va axati pe obtinerea de interese materiale precum faima, bani, status social etc. Va imbogatiti unul pe celalalt si impreuna si pe ceilalti in plan sufletesc. Foarte posibil sa fiti preocupati de un stil de viata sanatos, de beneficiile rugaciunii si ale meditatiei, de impactul omului asupra mediului, de cum ati putea sa imbunatatiti vietile oamenilor la nivel global sau ce ati putea face la nivel micro pentru a salva planeta etc.

18. Chiar daca nu esti intr-o situatie prea roz in momentul actual, fratele sufletesc vede dincolo de circumstantele prezente, el iti poate vedea potentialul. El crede in tine si te va incuraja in a-ti urma visurile.

19. Fratele sufletesc nu te va menaja atunci cand vine vorba de adevarat. Pentru binele tau, el te va ajuta sa vezi si sa te confrunti cu unele lucruri si situatii inconfortabile chiar daca te doare.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

20. Nu exista un castigator si un invins in relatia dintre doua persoane ale aceleiasi familii sufletesti. Aceasta relatie este un schimb natural reciproc intre a lua si a primi si o RELATIE SANATOASA.

21. Atunci cand te intalnesti pentru prima oara cu cineva din tribul tau sufletesc, ai sentimentul ca il cunosti de o viata intreaga si te simti foarte confortabil in prezenta ta, asa cum nu te-ai mai simtit cu nimeni altcineva pana atunci.

22. Chiar daca pe moment poate ca nu realizezi sau nu intelegi, fratele tau sufletesc va veni in viata ta chiar in momentul in care ai cea mai mare nevoie. Te simti fericit, usor, linistit langa cineva din familia ta sufleteasca.

23. Va simtiti atrasi in mod magnetic unul de celalalt, fara insa a crea dependenta ca in cazul relatiilor karmice.

Foto homepage: Sergey Nivens /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri