Nu cu intentii rele, ci pentru a ne descreti fruntile, pentru a face haz de necaz, pentru a privi cu mai multa iubire si amuzament in ochii persoanei alaturi de care ne impartim viata cea de toate zilele, am cules pentru voi cateva aforisme amuzante legate de casatorie si de viata in cuplu. Amuzati-va, dar nu uitati ca mariajul este totusi un lucru serios.

Cea mai sigura metoda de a-ti aminti pentru totdeauna de ziua sotiei este sa uiti de ea o singura data.

Cand doi tineri proaspat casatoriti zambesc din toata inima, toata lumea intelege de ce. Cand doua persoane casatorite de 10 ani zambesc, toti se intreaba de ce.

De doua ori in viata un barbat nu poate intelege o femeie: 1- inainte de casatorie; 2 -dupa casatorie.

Cand un barbat nu vorbeste cu sotia sa de mai mult de 12 luni, iata cea mai mare dovada de respect. Nu doreste sa o intrerupa.

Este suficient sa mormai cateva cuvinte in interiorul unei biserici oarecare si sa te trezesti casatorit. Este suficient ca dupa cativa ani sa mormai alte cateva cuvinte in timpul unui vis oarecare ca sa te trezesti divortat.

Un barbat de succes este cel care produce mai multi bani decat poate cheltui sotia sa. O femeie de succes este cea care reuseste sa se marite cu un astfel de barbat.

Psihologul este acea persoana pentru ale carei sfaturi platesti scump, iar sotia -persoana care ti le acorda gratis. Chiar si fara sa i le soliciti.

O sotie trebuie sa se imbrace mortal, insa nu si sa gateasca in aceeasi maniera.

O femeie isi face griji pentru viitor pana cand isi gaseste un sot. Un barbat nu isi face niciodata griji pentru viitor pana in momentul in care isi ia o sotie.

Cea mai urata razbunare pentru o femeie care fura sotul altei femei decat aceea de a il pastra.

Daca nu ar fi existat casatoria, barbatii ar fi trecut prin viata ferm convinsi ca nu au comis niciodata nicio greseala.

Casatoria pune un inel pe mana unei femei si doua sub ochii unui barbat.

Cand un barbat ii deschide sotiei sale usa la masina, de doua lucruri poti fi sigur: fie masina este noua, fie sotia.

Cand sotia ta fuge cu cel mai mai bun prieten, iti lipseste enorm... prietenul.

Casatoria este ca si iesitul la restaurant cu prietenii. Comanzi ce vrei si cand vezi ceea ce au comandat ceilalti, iti doresti sa fi comandat la fel ca ei.

Iubirea inseamna a discuta despre cum sa faci si sa cresti copii. Casatoria inseamna a discuta despre cum sa eviti asta.

"Incearca sa faci o medie intre ceea ce gandeste o femeie despre sotul ei la o luna dupa casatorie si ce gandeste la un an dupa aceasta, si vei afla adevarul despre acel barbat." H.L. Mencken

Cauza principala a oricarui divort este casatoria.

Dragostea -atunci cand esti mandru sa te intalnesti in public cu sotia. Sexul- singurul moment in care sa vedeti in dormitor. Casatoria- cand nu va vedeti niciodata treji.

Cand esti tanar, vrei sa schimbi casatoria, cand esti casatorit... vrei sa-ti schimbi sotul/sotia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri