13 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Sunt oameni curajosi care ii inspira pe ceilalti si care prin tot ceea ce sunt, fac si spun au forta extraordinara de a crea valva in jurul lor. Au o vibratie persoanala inalta datorita unor trasaturi pe care si le cultiva devotat, iar aceasta vibratie ii face sa fie foarte atragatori. Emana un magnetism uimitor.

5. Asumarea

Oamenii magnetici vrajesc si prin lejeritatea cu care isi asuma orice gest, orice decizie sau pas pe care il fac. Nu le este frica de esec sau de greseli; in acestea vad oportunitatea de a creste, de a gasi noi variante, de a evolua. Si pana la urma este si o chestiune de principiu sa iti asumi actiunile pe care le intreprinzi si sa iti pese ce implicatii au acestea asupra ta si a celorlalti oameni.

Prin aceasta atitudine, acesti oameni transmit oamenilor din proximitatea lor ca pot fi de incredere si ca se poate conta pe ei.

Sursa foto: Pexels

6. Individualitatea

Oamenii magnetici ies in evidenta adesea prin stilul lor unic, irepetabil. Ei ii inspira pe ceilalti oameni. Mottoul interior dupa care se ghideaza acesti oameni in interiorul lor este acest mesaj: „Fii tu insuti. Ceilalti sunt deja <<luati>>.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Nu le este frica sa aiba propriul stil, sa se simta bine in pielea lor si sa ii inspire si pe ceilalti sa aiba aceeasi atitudine.

Foto: Pexels

7. Empatia

Datorita empatiei, acesti oameni reusesc sa capteze emotii in moduri absolut magice. Empatia ii ajuta sa se conecteze la realitatea interioara a altor oameni. Capacitatea de a ne conecta in moduri profunde cu o alta persoana ne face sa fim cu adevarat atractivi, pentru ca una dintre nevoile de baza ale unei fiinte umane, mai putin constientizate, este "intimitatea".

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri