Culoarea parului, test inedit de descifrare a personalitatii masculine

12:05, 19 Mai 2009 publicat în Lifestyle

Personalitatea masculina este la fel de complexa ca si cea feminina, nu usor de descifrat pentru oricine. Pentru specialistii in comunicarea non-verbala, temperamentul masculin poate fi insa deslusit tinand cont de anumite trasaturi si particularitati ale fizicului. Prin urmare, culoarea parului este de o importanta deosebita pentru descifrarea personalitatii masculine. Doresti sa afli mai multe despre personalitatea partenerului tau de viata? Iata o scurta tipologie a personalitatii masculine in functie de culoarea parului:

Barbatii sateni – Barbatul saten este tipul barbatului dur, pragmatic, rational, usor egoist, urmarindu-si propriile interese. Are multa vointa si competenta. Este ambitios. Il intereseaza in primul rand confortul si implinirea materiala, si apoi iubirea sau legarea unei relatii de lunga durata, in care sa se simta implinit si sufleteste. Este in general un om placut, avand capacitatea de a-i influenta pe cei din jur. Are un spirit sanatos si hotarat, manifestand uneori tendinta de a se impune cu orice pret si de a-i domina pe ceilalti.

Barbatii bruneti – Puternici, pasionali, uneori avand trasaturi efeminate, impulsivi, plini de energie si optimism, barbatii cu parul negru sunt considerati a fi niste personalitati capabile, debordand de viata si energie.

Sunt posesivi, gelosi, spunand intotdeauna ceea ce gandesc. Barbatii bruneti se lasa de obicei prada primelor imbolduri, fiind adeseori irationali, iuti de manie si total lipsiti de diplomatie. Se bucura de o reputatie de seducatori, stapanind la perfectie arta cuceririi feminine. Se entuziasmeaza cu usurinta si la fel de repede le pot transmite si celorlalti din propriul entuziasm.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...

Barbatii roscati – Mai rar vei intalni un barbat avand parul roscat in mod natural, insa psihologii acorda acestei categorii de barbati trasaturi speciale precum tarie de caracter, independenta, tendinta spre agresivitate aroganta, constiinta propriei valori, perseverenta si o masculinitate debordanta. Pentru majoritatea celor din jur, sunt niste persoane dificile, in al caror fond interior cu greu poti patrunde. Barbatii roscati nu sunt foarte sociabili, insa au principii solide de viata, iar in viata familiala, ca si in cariera, sunt adeptii fidelitatii si ai statorniciei. Isi reprima anumite sentimente, exteriorizandu-si rar trairile si sentimentele.

Barbatii cu parul vopsit -Vopsirea parului la barbati reprezinta un semn al cautarii identitatii personale, sunt de parere psihologii. Barbatii care isi vopsesc parul in mod frecvent, trecand cu usurinta de la o culoare a parului la alta sunt considerati a fi instabili din punct de vedere emotional, neavand un scop bine determinat in viata. De asemenea, acestia sunt usor influentabili de catre persoanele din jur, simt nevoia sa se adapteze schimbarilor si se exprima cel mai bine schimbandu-si stilul vestimentar si felul in care arata. Sunt superficiali, plini de originalitate si spontaneitate, uneori extravaganti, in cautarea placerilor trecatoare si mai mult a vorbelor, decat a faptelor. Se afla de multe ori in cautarea noului, incercand sa impresioneze si sa-i cucereasca pe ceilalti cu sarmul lor. De cele mai multe ori, le si reuseste. Parul vopsit poate trada si o personalitate flexibila, nesigura si instabila.

Citeste si:
Top 5 sfaturi pentru alegerea ceasurilor potrivite pentru femei
Top 5 sfaturi pentru alegerea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri